Κόσμος

Κεραυνός χτύπησε δέκα παιδιά σε υπαίθριο πάρτι γενεθλίων!

Δέκα παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίσθηκαν από κεραυνό που έπεσε το απόγευμα στο Πάρκο Μονσό στο Παρίσι, ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος του 8ου διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας Βενσάν Μπαλαντί. Εξι από τα παιδιά έχουν τραυματισθεί σοβαρά.
 

«Υπάρχουν προς το παρόν ένδεκα τραυματίες, δυστυχώς δέκα παιδιά και ένας ενήλικας που τα συνόδευε. Εχουμε έξι παιδιά σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα τα βγάλουν πέρα», είπε διευκρινίζοντας ότι τα παιδιά έχουν υποστεί εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά δεν τραυματίσθηκαν από την πτώση δένδρου, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Παρισιού.

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε τις πρώτες απογευματινές ώρες τη γαλλική πρωτεύουσα. Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας, αλλά το Παρίσι δεν περιλαμβανόταν σε αυτές.
Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τα παιδιά συμμετείχαν σε υπαίθριο πάρτι γενεθλίων. Το Πάρκο Μονσό βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και είναι προσφιλής προορισμός των οικογενειών στα σαββατοκύριακα. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοβαρά επεισόδια στο Λος Άντζελες για τις μαζικές συλλήψεις μεταναστών: Στους δρόμους η Εθνοφρουρά – «Εσείς φέρνετε το χάος, εμείς φέρνουμε χειροπέδες»
Περισσότεροι από 40 άνθρωποι συνελήφθησαν χθες Σάββατο στο Λος Άντζελες επειδή αντιτάχθηκαν σε μέλη της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης (ICE)
Ένας άνδρας σε μοτοσικλέτα ανεμίζει μία μεξικανική σημαία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων
2
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης στη Ρώμη - «Στοπ στη γενοκτονία της Γάζας και στην ανοχή του Ισραήλ»
Στην πορεία, την οποία οργάνωσαν οι τρεις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατέληξε στην πλατεία Σαν Τζοβάνι της Ρώμης, συμμετείχαν πάνω από 300.000 πολίτες
Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συμμετέχουν σε διαδήλωση με αίτημα τον τερματισμό των βομβαρδισμών στη Γάζα, στη Ρώμη