Κόσμος

Κίνα: 37 νέα κρούσματα κορονοϊού – Τα 22 ασυμπτωματικά

Η Κίνα ανέφερε χθες 37 κρούσματα μόλυνσης από το νέο κορονοϊό, με τα 22 από αυτά να είναι ασυμπτωματικά.

Τα 15 κρούσματα με συμπτώματα είναι αυξημένα σε σύγκριση με τα επτά περιστατικά που είχαν καταγραφεί την προηγούμενη ημέρα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας.

Η επιτροπή ανακοίνωσε ότι όλες οι περιπτώσεις αφορούν σε εισαγόμενες μολύνσεις, με την εμπλοκή ταξιδιωτών από το εξωτερικό, καθώς καταγράφηκε η 26η συνεχόμενη ημέρα χωρίς τοπικές μολύνσεις.

Ο αριθμός των νέων ασυμπτωματικών περιστατικών αυξήθηκε επίσης σε 22, από τα 15 που είχαν καταγραφεί την προηγούμενη ημέρα. Η Κίνα δε συμπεριλαμβάνει αυτά τα ασυμπτωματικά περιστατικά ως επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από την COVID-19.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Νετανιάχου: «Αφοπλισμός της Χαμάς και να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα»
«Επίκειται απονομή χάριτος στον Νετανιάχου, μίλησα με τον Χέρτζογκ» λέει ο Τραμπ – «Δεν έχω μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο» τον διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την άφιξή τους για συναντήσεις στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς