Κόσμος

ΚΚΕ: Η μετατροπής της χώρας σε μια απέραντη ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση είναι το “plan A” της κυβέρνησης

Για πρόθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ώστε να γίνει η Ελλάδα μια απέραντη ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση κάνει λόγο με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το “plan B” του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό αλλά και την πρόταση για τη δημιουργία Αμερικανικών βάσεων και σε άλλα μέρη της Ελλάδας εκτός από την Σούδα, τονίζει πως αυτό είναι επί της ουσίας το “plan A” της κυβέρνησης, με το οποίο συμφωνούν και τα υπόλοιπα κόμματα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ΚΚΕ:

«Ανεξάρτητα από το plan Β του Π. Καμμένου για το Σκοπιανό, η μετατροπή της χώρας σε μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση, είναι το plan A σύσσωμης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, γι’ αυτό και υλοποιείται ήδη, με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ και των υπόλοιπων κομμάτων»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
H Μελάνια Τραμπ απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων τον Χάντερ Μπάιντεν γιατί εκείνος υπονόησε ότι τη σύστησε στον Τραμπ ο Τζέφρι Έπσταϊν
Ο δικηγόρος της Πρώτης Κυρίας απαίτησε από τον Χάντερ Μπάιντεν να «ανακαλέσει αμέσως τις ψευδείς, δυσφημιστικές, υποτιμητικές και προκλητικές δηλώσεις»
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ
4