Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Μνημόσυνο με… ένταση στους Βουλιαράτες

Κωνσταντίνος Κατσίφας

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός ανήμερα της 18ης Οκτωβρίου από πυρά ανδρών των αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων και σήμερα, Σάββατο 08.12.2018, γίνεται μνημόσυνο στους Βουλιαράτες.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας τιμάται σήμερα από συγγενείς και φίλους στους Βουλιαράτες, όπου για τις 12:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί μνημόσυνο. Την ίδια ώρα, οι αλβανικές Αρχές έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Κωνσταντίνος Κατσίφας – “Αστακός” η περιοχή

Από χθες, Παρασκευή 07.12.2018, υπάρχουν καταγγελίες πως οι Αρχές της γειτονικής χώρας εμπόδισαν ακόμη και συγγενείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα που ήθελαν να παραστούν στο μνημόσυνο, να περάσουν τα σύνορα.

Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες πως δημοσιογράφοι χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι και δύο ώρες, ώστε να ελεγχθούν τα στοιχεία τους στα σύνορα. Ο ΑΝΤ1, μάλιστα, μετέδωσε πως χρειάστηκε και παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Την ίδια ώρα, Αλβανοί εθνικιστές οργανώνουν συγκέντρωση ενάντια στον «ελληνικό εθνικισμό», όπως λένε, με σύνθημα «να σώσουμε την Αλβανία», την ώρα του μνημόσυνου και κάπως έτσι η κατάσταση είναι… έκρυθμη στην γειτονική χώρα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις