Κόσμος

Κορονοϊός: Κανένας νεκρός στην Κύπρο το τελευταίο 24ωρο – 266 νέα κρούσματα

Το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε ότι σήμερα δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19 και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 576. Εξάλλου 71 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 22 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 63.39% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Ένας post-COVID ασθενής που έπαψε να είναι μολυσματικός (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 57.173 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Εντοπίστηκαν 266 (ποσοστό θετικότητας: 0.47%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 126.497.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από τον Τζορτζ Φλόιντ στη Ρενέ Γκουντ: Γιατί η δολοφονία της νεαρής μητέρας δεν ξεσήκωσε τον αμερικανικό λαό
Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση Τραμπ έσπευσε να διαμορφώσει το δικό της αφήγημα λέγοντας με την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Κρίστι Νόεμ, να χαρακτηρίζει τη Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτισσα»
Αυτοσχέδιο μνημείο για τη δολοφονία της Γκουντ