Κόσμος

Κορονοϊός: Καραντίνα 48 ωρών στη Λωρίδα της Γάζας

Σε πλήρη καραντίνα θα τεθεί η Λωρίδα της Γάζας για διάστημα 48 ωρών, αφού εντοπίστηκαν στον παλαιστινιακό θύλακα τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού.

Οι τέσσερις ασθενείς είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και κατοικούν σε έναν προσφυγικό καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας.

Η καραντίνα αφορά ολόκληρη της Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε ένα στέλεχος της Χαμάς, της ισλαμιστικής οργάνωσης που ελέγχει την περιοχή αυτήν.

Μέχρι και σήμερα, στον πυκνοκατοικημένο θύλακα όπου κατοικούν 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, δεν είχαν αναφερθεί άλλα κρούσματα πέρα από τα «εισαγόμενα», δηλαδή άνθρωποι που επέστρεψαν από το εξωτερικό και φιλοξενούνταν σε ειδικά κέντρα καραντίνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επστάιν: Στη δημοσιότητα αρχεία του FBI - Γυναίκα κατηγορεί τον Τραμπ ότι την κακοποίησε σεξουαλικά
Ο Επστάιν φαίνεται να ήταν φίλος με τον Τραμπ για αρκετά χρόνια. Αργότερα χώρισαν - κάτι που συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 2000, σύμφωνα με τον Τραμπ, δύο χρόνια πριν από την πρώτη σύλληψη του Επστάιν
Ο Ντόναλντ Τραμπ και Τζέφρι Επστάιν
NBC: Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν
Η ιδέα που φέρεται να εξετάζει δεν αφορά μια εκτεταμένη στρατιωτική εισβολή - Αντίθετα, το σκεπτικό περιλαμβάνει την αποστολή περιορισμένου αριθμού στρατιωτών με συγκεκριμένες αποστολές στρατηγικής σημασίας
τραμπ