Κόσμος

Κορονοϊός: Ξεφεύγει η κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία – 8 νεκροί και 196 νέα κρούσματα

Στο έλεος του κορονοϊού βρίσκεται η Βόρεια Μακεδονία καταγράφοντας την μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων από τότε που ξεκίνησε η πανδημία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τις υγειονομικές αρχές της χώρας, κατά τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 196 νέα κρούσματα του κορονοϊού, ενώ οχτώ άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τη νόσο κατέληξαν κατά το τελευταίο 24ωρο.

Προηγουμένως, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα είχε σημειωθεί στις 5 Ιουνίου, όταν είχαν καταγραφεί 180 κρούσματα.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη Βόρεια Μακεδονία ανέρχεται πλέον στα 3.895, ενώ των θυμάτων στους 171.

Τα περισσότερα από τα 179 νέα κρούσματα στη χώρα καταγράφηκαν στα Σκόπια (90 κρούσματα) και στο Τέτοβο (45).

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες καταγράφεται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και θυμάτων της Covid-19 στη Βόρεια Μακεδονία και παρά το γεγονός ότι οι υγειονομικές αρχές αναφέρουν ότι οι εστίες κρουσμάτων είναι ελεγχόμενες, η ανησυχία μεταξύ του πληθυσμού της χώρας αυξάνεται όλο και περισσότερο, σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν ισχυρίζεται ότι βρήκε τις ταυτότητες και άλλα αντικείμενα των Αμερικανών πιλότων μετά την κατάρριψη του F-15
Ένοπλοι κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπισμού, παρουσίασαν στην κάμερα μια στρατιωτική ταυτότητα μέλους των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς και έγγραφο εισόδου από ισραηλινό συνοριακό έλεγχο
Ιράν
Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται να εκδικηθούν για τον θάνατο του Χαντεμί – «Το Ιράν έχει τελική διορία μέχρι την Τρίτη» λέει ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις επανέλαβε ότι ο χρόνος του Ιράν λήγει το βράδυ της Τρίτης, ο Λίβανος δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από το Ισραήλ και στα Στενά του Ορμούζ επικρατεί τρομακτική... ηρεμία
Ο Ματζίντ Χαντεμί, επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών των Φρουρών της Επνάστασης
6