Κόσμος

Κορονοϊός: Θλιβερό ρεκόρ για τις ΗΠΑ – Πάνω από 30.000 οι νεκροί

Αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή τραγωδία βρίσκονται οι ΗΠΑ με τους θανάτους από τον κορονοϊό να καταγράφουν ένα θλιβερό ρεκόρ. 

Το όριο των 30.000 νεκρών από τον νέο κορονοϊό ξεπέρασαν σήμερα οι ΗΠΑ, βάσει της καταμέτρησης σε πραγματικό χρόνο του πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, 30.990 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα από την αρχή της πανδημίας.

Οι ΗΠΑ είναι η πλέον πληγείσα χώρα σε αριθμό νεκρών, μπροστά από την Ιταλία (με 21.645 νεκρούς), την Ισπανία (με 19.130 νεκρούς) και τη Γαλλία (με 17.167 νεκρούς).

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο