Κόσμος

Κόστα Ρίκα: Κατάσχεση ρεκόρ πέντε τόνων κοκαΐνης

Η αστυνομία στην Κόστα Ρίκα προχώρησε το Σάββατο στην κατάσχεση της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που έχει βρεθεί ποτέ από τις αρχές στην ιστορία της χώρας.

Πέντε τόνοι κοκαΐνης κρυμμένοι σε εμπορευματοκιβώτιο που επρόκειτο να φορτωθεί σε πλοίο σήμερα στο λιμάνι Λιμόν, στις ακτές στην Κόστα Ρίκα στην Καραϊβική Θάλασσα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε φορτίο διακοσμητικών λουλουδιών με προορισμό το ολλανδικό λιμάνι του Ρότερνταμ, διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών Μάικλ Σότο Ρόχας.

Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ύποπτο, 46 ετών από την Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση.

Το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο ανακτήθηκε προχθές Παρασκευή και η έρευνα σε αυτό χθες Σάββατο αποδείχθηκε καρποφόρα: οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του 202 βαλίτσες που περιείχαν συνολικά 5.048 πακέτα με περίπου ένα κιλό κοκαΐνης το καθένα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν ισχυρίζεται ότι βρήκε τις ταυτότητες και άλλα αντικείμενα των Αμερικανών πιλότων μετά την κατάρριψη του F-15
Ένοπλοι κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπισμού, παρουσίασαν στην κάμερα μια στρατιωτική ταυτότητα μέλους των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς και έγγραφο εισόδου από ισραηλινό συνοριακό έλεγχο
Ιράν
Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται να εκδικηθούν για τον θάνατο του Χαντεμί – «Το Ιράν έχει τελική διορία μέχρι την Τρίτη» λέει ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις επανέλαβε ότι ο χρόνος του Ιράν λήγει το βράδυ της Τρίτης, ο Λίβανος δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από το Ισραήλ και στα Στενά του Ορμούζ επικρατεί τρομακτική... ηρεμία
Ο Ματζίντ Χαντεμί, επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών των Φρουρών της Επνάστασης
6