Κόσμος

Κύπρος: Παραλαμβάνονται τα ειδικά ψυγεία φύλαξης των εμβολίων των Pfizer-BioNTech

Παραλαμβάνονται αύριο Σάββατο στην Κύπρο τα ειδικά ψυγεία όπου θα φυλάγονται τα εμβόλια των Pfizer-BioNTech.

Την σχετική πληροφορία γνωστοποίησε το υπουργείο Υγείας Κύπρου.

Στο μεταξύ, δύο θανάτους και 410 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε την Παρασκευή (18/12) το υπουργείο Υγείας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση:

Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 87.

115 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 25 σε σοβαρή κατάσταση.

Έχουν γίνει συνολικά 12.042 τεστ ανίχνευσης της νόσου, εκ των οποίων τα 4.132 με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τα 7.910 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

410 νέα περιστατικά της νόσου εντοπίστηκαν και επιβεβαιωθήκαν από τα μοριακά τεστ (PCR), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 17.057. Στα 410 συμπεριλαμβάνονται 113 επαληθεύσεις από rapid tests των προηγούμενων ημερών.

Σε 199 περιπτώσεις από τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) υπήρξε θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα πρέπει να επαληθευθεί με τη μοριακή μέθοδο (PCR).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή θα συναντηθεί με τον επικεφαλής των διαπραγματευτών της Χαμάς
Η Χαμάς, επιδιώκει να επεκτείνει τον έλεγχό της στη Γάζα την ώρα που σιγά-σιγά αρχίζουν να παίρνουν μορφή τα αμερικανικά σχέδια για το μέλλον του θύλακα
REUTERS