Κόσμος

Κύπρος: «Το έκανε ο παππούς» – Συγκλονιστική αποκάλυψη σεξουαλικής παρενόχλησης 5χρονης

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία που κατέθεσε χθες (22.04.2024) στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής στην Κύπρο, η Υπουργός Παιδείας για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε παιδάκι μόλις πέντε ετών.  

Κύριο θέμα της συνεδρίασης της Επιτροπής στην Κυπριακή Βουλήήταν το δικαίωμα που έχουν τα παιδιά στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, με την υπουργό να καταθέτει τη συγκεκριμένη μαρτυρία σεξουαλικής παρενόχλησης, θέλοντας να δείξει τη σημαντικότητα του εν λόγω μαθήματος, πως βοηθά στο να αναγνωρίσει ένα παιδί μια κακοποιητική συμπεριφορά και να την ομολογήσει.  

«Ήμουν παρούσα όταν παιδί πέντε χρονών είπε στη νηπιαγωγό “κυρία τούτο που λες μου το έκανε ο παππούς”. Εγώ δεν γνώριζα τι έπρεπε να κάνω, η νηπιαγωγός, όμως, ήξερε. Είναι ζωτικής σημασίας το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης», ανέφερε σχετικά η υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου.

Η νηπιαγωγός, σύμφωνα με την υπουργό, πολύ ψύχραιμα, οδήγησε το παιδί σε διπλανό δωμάτιο, άκουσε την μαρτυρία του και από τότε έγιναν όλες οι διαδικασίες και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: alphanewslive

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν ισχυρίζεται ότι βρήκε τις ταυτότητες και άλλα αντικείμενα των Αμερικανών πιλότων μετά την κατάρριψη του F-15
Ένοπλοι κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπισμού, παρουσίασαν στην κάμερα μια στρατιωτική ταυτότητα μέλους των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς και έγγραφο εισόδου από ισραηλινό συνοριακό έλεγχο
Ιράν
Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται να εκδικηθούν για τον θάνατο του Χαντεμί – «Το Ιράν έχει τελική διορία μέχρι την Τρίτη» λέει ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις επανέλαβε ότι ο χρόνος του Ιράν λήγει το βράδυ της Τρίτης, ο Λίβανος δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από το Ισραήλ και στα Στενά του Ορμούζ επικρατεί τρομακτική... ηρεμία
Ο Ματζίντ Χαντεμί, επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών των Φρουρών της Επνάστασης
6