Κόσμος

Τραγωδία! Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό – Τουλάχιστον 51 νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον 51 άνθρωποι πέθαναν στην πολιτεία Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας, όταν επιβατικό λεωφορείο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία της χώρας.

Το λεωφορείο παρέκκλινε σε μία στροφή και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 400 μέτρων, πριν συντριβεί σε δασώδη περιοχή. Τα συνεργεία διάσωσης που έσπευσαν στην περιοχή καταβάλουν προσπάθειες για ανάσυρση των επιζώντων καθώς πολλοί βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένοι μέσα στο όχημα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας έκαναν λόγο για 32 νεκρούς, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές των σωστικών συνεργείων ακόμα 19 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Οι αρχές δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πόσοι άνθρωποι συνολικά επέβαιναν στο λεωφορείο ή εάν ο οδηγός είναι μεταξύ των νεκρών. Έξι άνθρωποι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του λεωφορείου και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Το δυστύχημα συνέβη μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από τον τελικό προορισμό του λεωφορείου, στην πόλη Ζονβίλ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι καιρικές συνθήκες τη στιγμή του δυστυχήματος ήταν καλές.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του λεωφορείου πιθανόν έχασε τον έλεγχο του οχήματος εξαιτίας βλάβης στα φρένα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό