Κόσμος

Μακελειό στο Μεξικό – 8 νεκροί σε μπαρ

Οι μάχες μεταξύ αντίπαλων συμμοριών ναρκωτικών στο Μεξικό έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό. Τελευταίο κρούσμα αυτό σε μπαρ της πόλης Μοντερέι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ομάδα εκτελεστών εισέβαλε σε νυχτερινό κέντρο με τα όπλα στα χέρια και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον των θαμώνων.
Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά στην επίθεση. Επισήμως το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί, όμως το Μοντερέι αποτελεί πεδίο μιας ανελέητης σύγκρουσης ανάμεσα στο καρτέλ του Κόλπου και τους Σέτας, δύο συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος που διακινούν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών και μάχονται για τον έλεγχο της μητροπολιτικής περιοχής.
Το συγκεκριμένο μπαρ βρίσκεται κοντά σ’ ένα άλλο νυχτερινό κέντρο, το Σαμπίνο Γκόρδο, όπου την 8η Ιουλίου 2011 μια ομάδα ενόπλων είχε εισβάλει κι εκτελέσει 21 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους εργαζόμενους σε αυτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα