Κόσμος

Μακελειό στο Ορλάντο: Η “μητέρα” του Harry Potter θρηνεί ένα από τα “παιδιά” της

Συντετριμμένη η συγγραφέας του Harry Potter, J.K. Rowling από την σφαγή στο Ορλάντο ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία από έναν άνθρωπο που έπεσε νεκρός από τα πυρά του μακελάρη και κατά κάποιον τρόπο ήταν συνδεδεμένος μαζί της.

Ήταν μόλις 22 ετών. Ενα χαμογελαστό αγόρι. Ο Luis Vielma. Ο νεαρός, εργαζόταν στο θεματικό πάρκο του Harry Potter στα στούντιο της Universal. Ήταν, λένε όσοι τον ήξεραν ένα παιδί αστείο, γλυκό και καλό! Το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει τους άλλους να χαμογελούν.

Για το 22χρονο παιδί έγραψε ένα συγκινητικό ποστ η ίδια η J.K. Rowling «Ο Luis Vielma εργαζόταν στο θεματικό πάρκο του Harry Potter στην Universal. Ήταν μόλις 22 χρονών. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ J.K.ROWLING

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1