Κόσμος

Μαρόκο: Αμμοθύελλα «εξαφάνισε» το Μαρακές – Απόκοσμες εικόνες

Σφοδρή αμμοθύελλα σάρωσε το Μαρακές, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου. Οι δρόμοι «λούστηκαν» από ένα απόκοσμο πορτοκαλί φως.

Μία τεράστια αμμοθύελλα έπληξε το Μαρακές, θυμίζοντας το μετά-αποκαλυπτικό σκηνικό της ταινίας «Blade Runner 2049». Η θερμοκρασία στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου ξεπέρασε τους 50 βαθμούς Κελσίου!

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από πεσμένο δέντρο κατά τη διάρκεια του φαινομένου στην παλαιά συνοικία Μεντίνα της μαροκινής πόλης.

Το Μαρακές, είναι εξαιρετικά δημοφιλής τουριστικός προορισμός, που κατοικείται από περίπου 1 εκατομμύριο ανθρώπους.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από το πέρασμα της αμμοθύελλας:

Το τρέιλερ της ταινίας «Blade Runner 2049» με σκηνές ισχυρής αμμοθύελλας:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή τελετή για τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στο Κάιρο - Εντυπωσιακό σόου με drone και πυροτεχνήματα
Περίπου 80 επίσημες αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν στην τελετή, από τις οποίες «40 είχαν επικεφαλής βασιλείς, πρίγκιπες, αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων»
REUTERS
8
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιδρομής
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου