Κόσμος

Μεγάλη νίκη Μπερλουσκόνι! Ποσό μαμούθ του επιστρέφει η πρώην γυναίκα του

Η Βερόνικα Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, βάσει απόφασης του Εφετείου του Μιλάνου, η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Οι δικαστές, ουσιαστικά, αποφάνθηκαν ότι η κυρία Λάριο, πρώην σύζυγος του Μπερλουσκόνι, δεν δικαιούται την διατροφή μαμούθ των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα που είχε εκδικασθεί στο παρελθόν.

Η σημερινή απόφαση βασίζεται στην λογική ότι, πλέον, ο πρώην σύζυγος δεν πρέπει να εγγυάται το βιοτικό επίπεδο που είχε κατοχυρωθεί πριν το διαζύγιο, αλλά ότι η βασική αρχή, είναι η οικονομική αυτονομία της πρώην συζύγου.

Η απόφαση πρόκειται να ισχύσει αναδρομικά, από τον Μάρτιο του 2014, όταν είχε εκδοθεί η απόφαση διαζυγίου. Με τη σημερινή ετυμηγορία της ιταλικής δικαιοσύνης, έγινε δεκτή η θέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος, μέσω των δικηγόρων του, υποστήριξε ότι η Βερόνικα Λάριο διαθέτει συνολικές καταθέσεις 16 εκατομμυρίων ευρώ, τιμαλφή και σειρά ακινήτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Στον Λευκό Οίκο από στιγμή σε στιγμή ο Ουκρανός πρόεδρος
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Κίεβο, ο Ζελένσκι είπε ότι έχει παρουσιάσει στον Τραμπ μια «εκτίμηση» για το πόσους αμερικανικούς πυραύλους Τόμαχοκ χρειάζεται η Ουκρανία για την πολεμική της προσπάθεια κατά της Ρωσίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
Φάρατζ: «Ο Πούτιν δεν είναι λογικός, είναι πολύ κακός τύπος» – «Να καταρρίπτονται τα ρωσικά μαχητικά»
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο ηγέτης του Reform UK έχει τη δυναμική να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας παρά το γεγονός πως διαθέτει μόνο πέντε βουλευτές
Ο Νάιτζελ Φάρατζ
Βρετανοί νεοναζί σχεδίαζαν επιθέσεις σε τζαμιά και συναγωγές – Καταδικάστηκαν σε έως 11 χρόνια φυλακή ο καθένας
Είχαν στην κατοχή τους μεγάλο απόθεμα όπλων καθώς και ματσέτες, κυνηγετικά μαχαίρια, σπαθιά, τσεκούρια, βαλλίστρες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, ένα όπλο ηλεκτροσόκ και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ
Βρετανοί