Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ: Στηρίζει τα θύματα της φυλετικής βίας

Η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) τηλεφώνησε στην Αλθέα Μπερνστάιν (Althea Bernstein), μια 18χρονη biracial από το Μάντισον του Ουισκόνσιν, η οποία ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από τέσσερις λευκούς.

Ο Μάικλ Τζόνσον, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Boys & Girls Clubs της κομητείας Dane επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WISC-TV – Channel 3000 ότι η δούκισσα του Σάσεξ μίλησε με το θύμα για περίπου 40 λεπτά το Σάββατο 27 Ιουνίου, ενώ για περίπου 10 λεπτά στη συζήτηση συμμετείχε και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι.

«Η Αλθέα και η Μέγκαν μίλησαν για τη σημασία της αυτοπροστασίας και το να μπορεί κάποιος να επουλώσει τις πληγές του» δήλωσε ο Τζόνσον.

Click4more: Νέες αποκαλύψεις – H Μέγκαν Μαρκλ ένιωθε «απροστάτευτη» από το παλάτι όσο ήταν έγκυος

Είπε ακόμα ότι η Μπερνστάιν εξακολουθεί να «αγωνίζεται» και ότι η κατάσταση που αντιμετώπισε ήταν μία «πρόκληση γι αυτήν». Πρόσθεσε ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης η Μέγκαν την συμβούλεψε να μείνει μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αποφύγει να διαβάζει αρνητικά σχόλια.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γκίντεον Σάαρ καλεί τους Εβραίους να εγκατασταθούν στο Ισραήλ για να γλυτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση
Σύμφωνα με τον «νόμο της επιστροφής» του 1950, κάθε Εβραίος, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει και να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα.
Ισραήλ