Κόσμος

Μεξικό: Ζευγάρι σκότωσε έγκυο και της πήρε το βρέφος από την κοιλιά γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιδιά

Μια 20χρονη έγκυος βρέθηκε άγρια δολοφονημένοι στην πολιτεία Βερα Κρουζ του Μεξικό. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα φρικιαστικό θέαμα, με την νεαρή έγκυο να έχει ανοιγμένη την κοιλιά της και το έμβρυο να λείπει.

Η 20χρονη Rosa Isela Castro Vazquez από το Μεξικό, απήχθη και δολοφονήθηκε από ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να κάνει δικά του παιδιά και έτσι της έκλεψε το έμβρυο με αυτό τον φριχτό τρόπο. 

Η γυναίκα που τελικά την σκότωσε, συναντήθηκε με την άτυχη 20χρονη έγκυο – που βρισκόταν στον 8ο μήνα – κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης, με το πρόσχημα ότι ήθελε να της δώσει ρούχα για το μωρό της, μετά από συνεννόηση στα social media σύμφωνα με την αδερφή του θύματος.

Σύμφωνα με την DailyMail, στη συνέχεια το ζευγάρι απήγαγε την κοπέλα και την δολοφόνησε, ενώ της άνοιξαν την κοιλιά και πήραν το έμβρυο. Μετά την φρικιαστική τους πράξη, ο άνδρας και η σύντροφός του πέταξαν το πτώμα σε κάποιο σημείο, όπου το βρήκαν οι αστυνομικοί. 

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας κοντά στο αεροδρόμιο. Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα φαίνεται η δολοφόνος να μιλά με το άτυχο θύμα και να κοιτάζει γύρω της νευρικά.

Η αστυνομία τους συνέλαβε στις 4 Δεκεμβρίου, αφού βρήκαν στο σπίτι τους το νεογέννητο μωρό.

Το έμβρυο είναι κοριτσάκι και επέζησε μετά από αυτή την απάνθρωπη πράξη, χωρίς να παρουσιάζει κανένα πρόβλημα η υγεία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ θα συνεχίζει να στηρίζει την Ουκρανία για όσο χρειαστεί – Ελπίζουμε σε μια τριμερή σύνοδο «το συντομότερο δυνατό»
Η ειρήνη «πρέπει να επιτευχθεί με δύναμη» είχε η Ούρσουλα φον ντελ Λάιεν στη συνέντευξη τύπου με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι το απόγευμα...
Ζελένσκι και φον ντελ Λάιεν
Η «ακτινογραφία» του σχεδίου ειρήνης που παρουσίασε ο Πούτιν στην Αλάσκα και η αλλαγή στάσης του Τραμπ
Το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι στις ΗΠΑ - Τι ζητά ο Ρώσος πρόεδρος για να σταματήσει τον πόλεμο και σε ποια ζητήματα δεν αλλάζει στάση ο Ουκρανός ομόλογός του
Ντόναλντ Τραμπ / Βλαντιμίρ Πούτιν 2
WSJ: Ο Τραμπ ανακοίνωσε στην Ευρώπη πως ο Πούτιν αποδέχθηκε την παρουσία δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία
Το Κίεβο επιδιώκει εδώ και καιρό αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας ως ασπίδα απέναντι σε μελλοντική επιθετικότητα από τη Ρωσία, στο πλαίσιο οποιασδήποτε ειρηνευτικής συμφωνίας
Sputnik 9