Κόσμος

Μπαλόνια και καρχαρία έστειλαν στον Ντομινίκ Στρος Καν!

Η άγνωστη “καλή νεράϊδα” του Ντομινίκ Στρος Καν σκέφτηκε κάτι για να τον.. ανέβάσει, στη δύσκολη συγκυρία που περνά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail η παραγγελία έγινε ανώνυμα στο Balloon Saloon της Τραιμπέκα όπου έχει τεθεί υπό περιορισμό σε ένα λοφτ ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ μέχρι τη δίκη. Έτσι τα πολύχρωμα μπαλόνια και ένας φουσκωτός καρχαρίας (!) βρέθηκαν μυστηριωδώς στο κατώφλι του πολυτελούς κτιρίου.

Ο συμβολισμός του καρχαρία δημιουργεί κάποια ερωτήματα, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα ο στόχος του άγνωστου δωρητή ήταν να του φτιάξει το κέφι, καθώς την προηγούμενη φορά που εθεάθη δημοσίως με τη γυναίκα του Αν Σινκλέρ να βγαίνει από το κτίριο όπου νοικιάζει το λοφτ για 50.000 δολάρια το μήνα, ήταν φανερά καταβεβλημένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο» επιμένει η Ρωσία για την εισβολή ρωσικών drones στον πολωνικό εναέριο χώρο
Το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών και η ολλανδική κυβέρνηση κάλεσαν τους Ρώσους πρεσβευτές σε Μαδρίτη και Άμστερνταμ αντίστοιχα για να διαμαρτυρηθούν για το περιστατικό
Η κατεστραμμένη οροφή σπιτιού από συντρίμμια ρωσικού drone στην ανατολική Πολωνία 1