Κόσμος

«Μυρίζει μπαρούτι» στα ανοιχτά της Συρίας – «Πρόσωπο με πρόσωπο» Αμερικανικός και Ρωσικός στόλος!

Το αεροπλανοφόρο USS Harry Truman μαζί με άλλα πέντε πολεμικά πλοία του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού κατευθύνονται στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Συριακής ακτογραμμής. Ο αμερικανικός στολίσκος εισήλθε στη Μεσόγειο, την ώρα που ο ρωσικός στόλος Μέσης Ανατολής ολοκλήρωνε μια σειρά από ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου.

Ο Αμερικανικός Στόλος θα βρεθεί απέναντι σε 8 ρωσικά πολεμικά πλοία, τα οποία πλέουν στην περιοχή. Αυτή η αμερικανική-ρωσική συσσώρευση ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων στα ανοιχτά της Συρίας αποτελεί προετοιμασία για δύο γεγονότα, τα οποία γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Γιατί έχουν μαζευτεί στην περιοχή οι δύο στόλοι; Τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες; Ποια η εμπλοκή του Ισραήλ;

Αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεν θα δικαστεί ο 35χρονος που δολοφόνησε την 23χρονη Ουκρανή σε τρένο στη Βόρεια Καρολίνα - Κρίθηκε ψυχικά ανίκανος, είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια
Ο άνδρας παραμένει υπό ομοσπονδιακή κράτηση, ενώ η δίκη για την κατηγορία του φόνου σε επίπεδο πολιτείας έχει προς το παρόν «παγώσει»
Η στιγμή της δολοφονίας της 23χρονης Ουκρανής
6