Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέα ΦΩΤΟ από δορυφόρους της Ταϊλάνδης με συντρίμμια (;) του εξαφανισμένου Boeing

Νέα ΦΩΤΟ από δορυφόρους της Ταϊλάνδης με συντρίμμια (;) του εξαφανισμένου Boeing

Ακόμα μια φωτογραφία, με μεγαλύτερη ευκρίνεια, δόθηκε στη δημοσιότητα από δορυφόρους της Ταϊλάνδης, οι οποίοι εντόπισαν ακόμη 300 αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό που ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing της Malaysian Airlines.

Τα αντικείμενα έχουν εντοπιστεί 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το σημείο όπου πιστεύεται ότι συνετρίβη το μοιραίο Boeing με τους 239 επιβαίνοντες και έχουν μήκος από 2 έως 15 μέτρα.

Την ανακάλυψη επιβεβαίωσε και η δημόσια υπηρεσία δορυφόρων της Ταϊλάνδης (GISTDA).
“Ένας ταϊλανδικός δορυφόρος εντόπισε περί τα 300 αντικείμενα, μεγέθους από δύο έως 15 μέτρα, να επιπλέουν στον Ινδικό Ωκεανό, σε απόσταση 2.700 χλμ. ανοικτά του Περθ, δήλωσε ο Άνοντ Σνίντβονγκς, εκτελεστικός διευθυντής της GISTDA.

“Ωστόσο δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, δεν τολμάμε να επιβεβαιώσουμε, ότι είναι συντρίμμια του αεροσκάφους”, πρόσθεσε ο Ταϊλανδός αξιωματούχος.

Οι δορυφορικές εικόνες που ελήφθησαν την Τρίτη δεν μπόρεσαν να αναλυθούν παρά χθες, διευκρίνισε η υπηρεσία προσθέτοντας ότι η πληροφορία διαβιβάσθηκε στη Μαλαισία.

Τα αντικείμενα είναι διασκορπισμένα σε περιοχή πολλών εκατοντάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, 2.700 χλμ. νοτιοδυτικά του Περθ, 200 χλμ. από την περιοχή που επισημάνθηκε από το γαλλικό δορυφόρο, σύμφωνα με την ταϊλανδική υπηρεσία.

Χθες οι εικόνες του γαλλικού δορυφόρου είχαν εντοπίσει 122 αντικείμενα σε μια περίμετρο 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Malaysia Airlines: 488.000 ευρώ αντάλλαγμα για τη ζωή των θυμάτων της τραγωδίας – Δόθηκαν οι πρώτες αποζημιώσεις σε συγγενείς επτά επιβατών

Νέο θρίλερ! Ακόμη 300 αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό που ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing – Κίνδυνος να σβηστούν τα δεδομένα από το “μαύρο” κουτί

Η απάντηση συγγενούς θύματος στη Malaysia Airlines: Fuck you!

Ξεκίνησαν οι αγωγές κατά της Malaysia Airlines

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε