Κόσμος

Νέες βαρβαρότητες Τζιχαντιστών: Εκτέλεσαν αμάχους – Ανάμεσα τους παιδιά

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 19 πολίτες, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, σε ένα χωριό στην επαρχία της Συρίας Ντέιρ αλ Ζορ στα ανατολικά, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των δυνάμεων που μάχονται εναντίον των τζιχαντιστών, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

“Μαχητές του ΙΚ εισέβαλαν στο χωριό Τζαζράτ αλ-Μπουσάμ το βράδυ της Παρασκευής, συγκέντρωσαν 19 πολίτες, ανάμεσά τους δύο γυναίκες και δύο παιδιά, και τους εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στα πτώματά τους”, δήλωσε στο AFP ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κατζ: «Τα ισραηλινά στρατεύματα στη Συρία παραμένουν σε ετοιμότητα» – Ένας νεκρός από επίθεση στα υψίπεδα του Γκολάν
Περίπου 60 στρατιώτες του Ισραήλ έλαβαν μέρος στην επιχείρηση, σύμφωνα με το υπουργείο, που κατήγγειλε την «κατάφωρη παραβίαση» της κυριαρχίας της χώρας και καταδίκασε αυτήν την «επικίνδυνη κλιμάκωση»
Συρία
Ο τυφώνας Κατζίκι ξερίζωσε δέντρα και σκεπές σπιτιών στο Βιετνάμ - Τρεις νεκροί από την σφοδρή τροπική καταιγίδα
Ανάμεσα στους 3 νεκρούς ήταν και ένας 90χρονος άνδρας, του οποίου το σπίτι κατέρρευσε αλλά και ένας άνδρας που υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ ετοίμαζε το σπίτι του για την καταιγίδα, στους 13 οι τραυματίες
Άνθρωποι σπρώχνουν μια μοτοσικλέτα μέσα από τις πλημμύρες από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Ανόι, αφότου ο τυφώνας Kajiki πέρασε από το Βιετνάμ
Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν ξανά μετά την επίσκεψη του Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο – «Πιστεύω ότι θα τερματίσουμε τον πόλεμο»
Συνεχίζονται οι συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου με «αρχηγό» τον Μάρκο Ρούμπιο - Η αντιπάθεια μεταξύ του Ρώσου και του Ουκρανού προέδρου που δυσκολεύει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων
Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν 3