Κόσμος

Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα μια από τις πλουσιότερες γυναίκες στη Ρωσία

Μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στη Ρωσία, η Νατάλια Φίλεβα, είναι ανάμεσα στα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος που σημειώθηκε την Κυριακή (31.03.2019) κοντά στη Φρανκφούρτη.

Η Νατάλια Φίλεβα, συνιδιοκτήτρια της αεροπορικής εταιρίας S7, έχασε τη ζωή της όταν το μικρό επιβατικό αεροσκάφος που τη μετέφερε μαζί με τον πατέρα της, συνετρίβη λίγο έξω από τη Φρανκφούρτη. Κανείς τους δεν διασώθηκε.

[read4more]

Το εξαθέσιο αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από τη Γαλλία με προορισμό το Έγκελσμπαχ στην Έσση, νότια της Φραγκφούρτης, συνετρίβη σε χωράφι και τυλίχθηκε στις φλόγες. Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 13:30(σ.σ. 16:30 ώρα Ελλάδας. Νεκροί εκτός από την 55χρονη επιχειρηματία είναι ο πατέρας της και ο χειριστής του αεροπλάνου.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι γνωστά ως τώρα.

Το γεγονός πως η Νατάλια Φίλεβα ήταν ανάμεσα στους νεκρούς του αεροπορικού δυστυχήματος επιβεβαίωσε η ρωσική αεροπορική εταιρία σε ανακοίνωσή της. Η Φίλεβα ήταν βασική μέτοχος της S7. Επικεφαλής της εταιρίας είναι ο σύζυγός της Βλαντίσλαβ Φίλεφ.

nathaliafileva
Η Νατάλια Φίλεβα – Φωτογραφία Reuters

Το 2018, το Forbes είχε κατατάξει την 55χρονη Φίλεβα στην 4η θέση των πιο πλούσιων γυναικών στη Ρωσία, με περιουσία η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ανερχόταν σε 600 εκατομμύρια δολάρια.

«Την 31η Μαρτίου 2019 η Νατάλια Φίλεβα, μέτοχος της εταιρείας S7, σκοτώθηκε σε ηλικία 55 ετών [στη συντριβή] κατά τη διάρκεια της καθόδου ενός ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Epic-LT προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης», διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της η ρωσική αεροπορική εταιρεία.

frankfurt aircraft
Φωτογραφία Reuters
frankfurt aircraft
Φωτογραφία Reuters
frankfurt aircraft
Φωτογραφία Reuters
frankfurt aircraft
Φωτογραφία Reuters
frankfurt aircraft
Φωτογραφία Reuters

Σύμφωνα με την S7, για το δυστύχημα θα διενεργηθεί έρευνα από μια διεθνή επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχουν Ρώσοι ειδικοί στην ασφάλεια των πτήσεων.

Η γερμανική υπηρεσία ελέγχου των πτήσεων DFS ανέφερε στο Sputnik ότι ο πιλότος δεν ανέφερε κάποιο πρόβλημα πριν το μικρό αεροσκάφος εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Σημειώνεται ότι αυτοκίνητο της αστυνομίας το οποίο έσπευδε στο σημείο του δυστυχήματος συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο επιβαίνοντες στο τελευταίο και να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ για Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Είναι φανταστική» – «Μου αρέσουν τα κομπλιμέντα», απάντησε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει να συναντήσει τη «φανταστική» πρόεδρο, εν μέσω των εμπορικών εντάσεων ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ε.Ε.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ντόναλντ Τραμπ
Σκιές στο παρελθόν του Πάπα Λέοντα 14ου: Κατηγορίες για συγκάλυψη σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς σε Σικάγο και Περού
«Η σιωπή είναι αμαρτία. Ο Ιησούς θέλει να σταματήσουμε αυτά τα πράγματα, όχι να δημιουργούμε έναν εύφορο κήπο όπου ανθίζει η σεξουαλική κακοποίηση», λέει ένα από τα θύματα
Ο νεοεκλεγείς Πάπας Λέων ΙΔ', Αμερικανός καρδινάλιος Robert Prevost
Ο συμβολισμός του κόκκινου στα άμφια του νέου Πάπα - Τι αποκαλύπτουν για την πολιτική του
H πρώτη αμφίεση ενός Πάπα λειτουργεί σαν «δήλωση προθέσεων» του, καθώς αποκαλύπτει την πνευματική του ταυτότητα, τις θεολογικές του προτεραιότητες και το ύφος ποιμαντορίας που θα ακολουθήσει
Ο Πάπας Λέων ο 14ος
Ποιος ήταν ο Πάπας Λέων 13ος το όνομα του οποίου πήρε ο νέος Ποντίφικας – Σπάνιο βίντεο του 1896
Ο πάπας Λέων 13ος - ο κατά κόσμον Βιτσέντσο Τζοακίνο Ραφαέλε Λουίτζι Πέτσι - ήταν ο γηραιότερος Ποντίφικας και είχε την τρίτη μακρύτερη θητεία - Τον αποκαλούσαν «πάπα του ροζάριου»
όρκος καρδινάλιος