Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νταϊάνα: Στοιχειώνει τον Κάρολο! Δεν τον θέλουν βασιλιά – Ασυγχώρητη η απιστία!

Νταϊάνα

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και 12 χρόνια από τον γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα.

Μετά και την προβολή του ντοκιμαντέρ Diana: In Her Own Words, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης βρίσκονται ξανά στο στόχαστρο. Κανείς δεν έχει ξεχάσει την παράνομη σχέση τους που τελικά οδήγησε και στο διαζύγιο του Καρόλου με την Νταϊάνα.

Αυτό μάλιστα εκφράζεται και με τον πιο εμφατικό τρόπο. Το 67%, περισσότερα από τα δύο τρίτα του βρετανικού λαού, αντιτίθενται στο να γίνει βασίλισσα η Καμίλα. Σε άλλη μάλιστα δημοσκόπηση το 51% θέλει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ως επόμενο βασιλιά. Μόνο ένα μικρό ποσοστό της τάξεως του 22% υποστηρίζει τον πρίγκιπα Κάρολο για τη διαδοχή.

Κάρολος σε Νταϊάνα: Αρνούμαι να μην έχω ερωμένη

Οι συντριπτικές αρνητικές αντιδράσεις αντικατοπτρίζουν πόσο βαθιά επηρεασμένη είναι η κοινή γνώμη. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Στο ντοκιμαντέρ Diana: In Her Own Words, η θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα μιλά για τη δυστυχία που της είχε προκαλέσει ό,τι έκαναν πίσω από την πλάτη της Κάρολος και Καμίλα.

Αποκάλυπτε τότε ότι η απιστία του πρίγκιπα Καρόλου διέλυσε τα αισθήματά της και της προκάλεσε προβλήματα αυτοπεποίθησης. “Αρνούμαι να είμαι ο μοναδικός πρίγκιπας της Ουαλίας που δεν είχε ερωμένη” ήταν αυτό που της είχε πει όταν τον προκάλεσε για τη σχέση του με την Καμίλα.

Η Καμίλα, όπως αναφέρουν υποστηρικτές της, έχει κάνει πολλά για να βελτιώσει τον Κάρολο και τη ζωή του. Ωστόσο οι Βρετανοί δεν δείχνουν να την αποδέχονται.

Δεν είναι τυχαίο που όταν παντρεύτηκαν με τον Κάρολο πήρε τον τίτλο δούκισσα της Κορνουάλης. Φοβόντουσαν δημόσια κατακραυγή αν της είχε δοθεί ο τίτλος της Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Αν μάλιστα γίνει βασιλιάς ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα δεν θα έχει την ιδιότητα της βασίλισσας. Αλλά θα είναι γνωστή ως Princess Consort.

Κανείς δεν έχει ξεχάσει πως ο Κάρολος παντρεύτηκε την Νταϊάνα χωρίς να της αποκαλύψει ότι δεν είχε πρόθεση να αφήσει την παντρεμένη ερωμένη του. Ακόμα και μετά από δεκαετίες δεν φαίνεται πιθανό να ξεχαστεί ή να συγχωρηθεί από την πλειοψηφία του βρετανικού λαού ό,τι έκαναν πίσω από την πλάτη της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις