Κόσμος

Ντιτρόιτ: Άγνωστος “γάζωσε” με σφαίρες αστυνομικούς – Ένας νεκρός

Ένας αστυνομικός στο Ντιτρόιτ τραυματίστηκε θανάσιμα και ένας άλλος σοβαρά χθες Τετάρτη (20.11.2019) στη διάρκεια εφόδου σε κατοικία της δυτικής πλευράς της πόλης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο βετεράνος αστυνομικός τραυματίστηκε θανάσιμα στον λαιμό και ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αστυνομίας Τζέιμς Κρεγκ.

Άλλοι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και πυροβόλησαν τον άγνωστο ένοπλο, ο οποίος συνελήφθη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

“Σήμερα είναι μια τραγική ημέρα για την οικογένεια της αστυνομίας του Ντιτρόιτ. Καθώς ξεκίνησαν να κατεβαίνουν τις σκάλες (του σπιτιού), ο ύποπτος, οπλισμένος με ένα αυτόματο όπλο, άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών”.

Το 2018, 55 αστυνομικοί έπεσαν νεκροί από σφαίρες την ώρα του καθήκοντος, σύμφωνα με στατιστικά στοχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νότια Κορέα και ΗΠΑ «κλειδώνουν» τη κατασκευή πυρηνοκίνητων υποβρυχίων – Ερωτήματα για τον τόπο ναυπήγησής τους
Η Νότια Κορέα εξασφαλίζει μια πρωτοφανή συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες για τεχνολογία πυρηνικής πρόωσης, ένα σημαντικό στρατηγικό βήμα που προκαλεί περιφερειακές ανησυχίες και βιομηχανικά ερωτήματα
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας Λι Τζέ Μιουνγκ
Κολομβία: Η συνεργασία ασφάλειας με τις ΗΠΑ τελικά διατηρείται
Η Μπογκοτά κάνει πίσω μετά την ανακοίνωση του Γουστάβο Πέτρο για αναστολή της συνεργασίας, μια απόφαση που είχε προκαλέσει πολιτική κατακραυγή την ώρα που οι σχέσεις με την Ουάσιγκτον περνούν περίοδο έντονων αναταράξεων
Ο Πρόεδρος της Κολομβίας, Γκουστάβο Πέτρο