Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: «Ήταν η καλύτερη επίδοσή μου σε debate ενώ ήμουν ένας εναντίον τριών»

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε η επίδοσή του στο χτεσινό (10.09.2024) debate, στο οποίο αναμετρήθηκε με την Δημοκρατική αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, ήταν η καλύτερη που σημείωσε ποτέ σε τηλεμαχία.

Μετά τέλος της τηλεμαχίας με την Κάμαλα Χάρις, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε μία ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) αναφέροντας ότι ήταν η καλύτερή του επίδοση σε debate.

«Πιστεύω πως αυτό ήταν το καλύτερο μου ντιμπέιτ (…) ακόμη περισσότερο διότι ήταν τρεις εναντίον ενός!», ανέφερε.

Ο ίδιος μάλιστα, κατηγόρησε τους δύο συντονιστές του καναλιού ABC ότι δεν φάνηκαν αμερόληπτοι και πως επέλεξαν πλευρά, αυτήν της Κάμαλα Χάρις.

Αυτή ήταν η έβδομη τηλεμαχία στην οποία πήρε μέρος ο Ντόναλντ Τραμπ. Η προηγούμενη έγινε τον περασμένο Ιούνιο, στην οποία είχε αντίπαλο τον Τζο Μπάιντεν.

Η Κάμαλα Χάρις πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα δεύτερη τηλεμαχία, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της εκστρατείας της.

Επικρίνοντας την εμφάνιση του πρώην προέδρου, η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία της κυρίας Χάρις διαβεβαίωσε: «Η αντιπρόεδρος είναι έτοιμη για δεύτερο (τηλεοπτικό) ντιμπέιτ. Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ;»

Από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο προτιμά η αμερικανική δεξιά, γνωστοποίησε πως ήδη πρότεινε να οργανώσει αυτό δεύτερη τηλεμαχία, τον Οκτώβριο, με επιστολές που απηύθυνε στις εκστρατείες των δύο υποψηφίων αμέσως μετά την πρώτη εκπομπή, η οποία προβλήθηκε από το ανταγωνιστικό ABC.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια πολέμου για 1.000 τραυματίες στρατιώτες την ημέρα στη Γερμανία – Δεν είναι προετοιμασμένα τα  νοσοκομεία
Πρόσφατη έρευνα της εκπομπής Panorama του NDR αποκαλύπτει ότι πολλά γερμανικά νοσοκομεία δεν είναι ακόμη επαρκώς προετοιμασμένα για το υποθετικό σενάριο πολέμου, κάτι που μέχρι πρότινος θεωρούνταν «αδιανόητο»
Άσκηση με γερμανικό νοσοκομείο
Τζίμι Κίμελ: Επιστροφή με δάκρυα στην τηλεόραση – «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Τραμπ να ελέγχει τι θα λέμε»
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην κυβέρνησή μας να ελέγχει τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να λέμε στην τηλεόραση» είπε μεταξύ άλλων ο Τζίμι Κίμελ
Ο Τζίμι Κίμελ
Επιστολή Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου σε Τραμπ: Μην πουλήσετε μαχητικά F-16 και F-35 στην Τουρκία
Η επιστολή αναφέρει ότι οι τουρκικές διεκδικήσεις υπό το δόγμα της «γαλάζιας πατρίδας» κλιμακώνουν την ένταση και καθυστερούν ενεργειακά έργα στα οποία συμμετέχουν αμερικανικές εταιρείες
Μαχητικό αεροσκάφος F15 1