weather-icon °C AΘΗΝΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Ούτε με βίντσι δεν θα φύγει από το Λευκό Οίκο!

Ντόναλντ Τραμπ: Ούτε με βίντσι δεν θα φύγει από το Λευκό Οίκο!

“Τώρα υποστηρίζω τις επανορθώσεις- ο Τραμπ πρέπει να έχει άλλα δύο χρόνια προεδρικής θητείας, τα οποία θα προστεθούν στην πρώτη του θητεία ως αποζημίωση για τον χρόνο που του έκλεψε αυτό το διεφθαρμένο και αποτυχημένο πραξικόπημα,” έγραψε στο Twitter o Τζέρι Φάλγουελ, ένας συντηρητικός θρησκευτικός ηγέτης και πολιτικός σύμμαχος του Τραμπ, ενώ με την άποψη αυτή φαίνεται ότι συμφωνεί κι ο Αμερικανός πρόεδρος, που επανήλθε με δύο σχετικές αναρτήσεις μέσα σε μία ώρα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Παρά την εκπληκτική επιτυχία που είχα ως πρόεδρος, συμπεριλαμβανομένης προφανώς της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, αλλά και τα πιο επιτυχημένα δύο πρώτα χρόνια, που είχε ποτέ ένας πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία, μου έκλεψαν δύο χρόνια από την προεδρία μου (μας) (Ψευδαίσθηση Συνωμοσία) τα οποία δεν θα μας επιστραφούν ποτέ.”

Ο ίδιος πρόσθεσε: “To Κυνήγι Μαγισσών έχει τελειώσει, αλλά δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΗ!”

Οι αναρτήσεις του Τραμπ στον Twitter αναφορικά με μία παράταση της προεδρικής θητείας του, ακολούθησαν μία δημοσιογραφική αναφορά που έγινε το Σάββατο από την εφημερίδα “The New York Times” στην οποία, η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι εξέφρασε την ανησυχία της, ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα αρνηθεί να παραδώσει την προεδρική εξουσία το 2020, στην περίπτωση που χάσει τις εκλογές για την επανεκλογή του, με μικρή διαφορά.

Οι αναρτήσεις του προέδρου Τραμπ στο Twitter υπονοούν επίσης, κάποιες απόψεις που έχει διατυπώσει ο Αμερικανός πρόεδρος σχετικά με την υποβολή της έκθεσης του Μάλερ για το αποτέλεσμα της έρευνας του, στο υπουργείο Δικαιοσύνης τον Μάρτιο.

Ο Τραμπ έχει υποστηρίξει ότι πρόκειται για ένα προκατειλημμένο έγγραφο το οποίο συντάχθηκε “από 18 θυμωμένους Δημοκρατικούς που Μισούν τον Τραμπ,” ενώ αποτελεί “Συνολική ΑΠΑΛΛΑΓΗ” για τον Λευκό Οίκο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος Τραμπ υποστήριξε χθες ότι ο Μάλερ “δεν πρέπει να καταθέσει” ενώπιον του Κογκρέσου, λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση από έναν Δημοκρατικό, ότι η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων αναζητούσε ημερομηνία για να προγραμματίσει μία κατάθεσή του, στα τέλη Μαΐου.

“Ο Μπομπ Μάλερ δεν πρέπει να καταθέσει. Όχι επαναλήψεις για τους Δημοκρατικούς!” έγραψε ο πρόεδρος Τραμπ στο Twitter, αφού άσκησε έντονη κριτική στην διάρκειας 22 μηνών έρευνα για την υπόθεση εμπλοκής της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, σε προηγούμενη ανάρτησή του.

“Ξόδεψαν περισσότερα από 35 εκατομμύρια δολάρια σε μία διετία, πήραν καταθέσεις από 500 ανθρώπους, χρησιμοποίησαν 18 θυμωμένους Δημοκρατικούς που μισούν τον Τραμπ και 49 πράκτορες του FBI, φτάνοντας στο συμπέρασμα μιας έρευνας 400 σελίδων που έδειξε ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ – Γιατί οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο θα χρειάζονταν τώρα μία κατάθεση του Ρόμπερτ Μάλερ;” Αναρωτήθηκε ο Τραμπ στο Twitter.

“Αναζητούν μία επανάληψη, επειδή μισούν να δουν το ισχυρό συμπέρασμα για την ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ;” Αναρωτήθηκε και πάλι ο ίδιος.

Δεν υπήρξε κάποιο έγκλημα παρά μόνο στην άλλη πλευρά (παραδόξως δεν καλύφθηκε από το Πόρισμα) και δεν εντοπίστηκε ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,” πρόσθεσε ο πρόεδρος Τραμπ.

#TAGS MM