Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε μπαλόνια με χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας στη Νότια Κορέα! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε μπαλόνια με χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας στη Νότια Κορέα! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Για άλλη μια φορά, ο Κιμ Γιονγκ Ουν άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν “βομβάρδισε” τη Νότια Κορέα με… μπαλόνια που περιείχαν χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας, αποτσίγαρα και χαρτομάντιλα!

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας ο αριθμός των μπαλονιών φτάνει το 1 εκατομμύριο, με τα περισσότερα να βρίσκονται στην επαρχία Gyeonggi.

Τα μπαλόνια στάλθηκαν στα σύνορα και είχαν ειδικό εκρηκτικό μηχανισμό ώστε να σκάνε πάνω από το έδαφος. Ωστόσο, ορισμένα δεν έσκασαν και προσγειώθηκαν στα χωράφια, με τους χωρικούς να φοβούνται μήπως περιέχουν χημικά ή βιολογικά όπλα.
“Όταν ανοίξαμε ένα πακέτο που έπεσε στο έδαφος, βρήκαμε πλαστικές σακούλες γεμάτες φυλλάδια ανακατωμένα με σκουπίδια. Σε μερικά μάλιστα υπήρχαν και αποτσίγαρα, χαρτομάντιλα και καθημερινά απόβλητα”, δήλωσε ένας Νοτιοκορεάτης αστυνομικός, ο οποίος ανέφερε πως τα σημειώματα που υπήρχαν μέσα αποκαλούσαν τον πρόεδρο Park Geun-hye “πολιτική λέρα”.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό, η χώρα σκέφτεται να τοποθετήσει οθόνες στα σύνορα, προβάλλοντας μηνύματα κατά της Βόρειας Κορέας.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ: INDEPENDENT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε