Κόσμος

Ο Μασκ απενεργοποίησε εξ αποστάσεως το Cybertruck που είχε δωρίσει στον Καντίροφ – Το παράπονο του Τσετσένου ηγέτη

Ποιος είδε τον Ραμζάν Καντίροφ (απογοητευμένο) και δεν τον λυπήθηκε! Ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ άρχισε τα παράπονά του προς τον Έλον Μασκ τον οποίο κατηγόρησε ότι απενεργοποίησε εξ αποστάσεως το ηλεκτρικό όχημα παντός εδάφους Tesla Cybertruck που του είχε δωρίσει τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Καντίροφ, που κυβερνά με σιδηρά πυγμή την Τσετσενία εδώ και 17 χρόνια, εμφανίστηκε τον Αύγουστο σε ένα βίντεο να οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα, στο πίσω μέρος του οποίου είχε τοποθετήσει ένα πολυβόλο.

Ισχυρίστηκε ότι ο δισεκατομμυριούχος του έκανε δώρο το αυτοκίνητο, κάτι που ο Μασκ διέψευσε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Πρόσφατα, ο Μασκ απενεργοποίησε από μακριά το Cybertruck», παραπονέθηκε ο Καντίροφ με ανάρτησή του στο Telegram. «Δεν είναι ευγενικό εκ μέρους του Έλον Μασκ να ενεργεί έτσι. Προσφέρει ακριβά δώρα από καρδιάς και μετά τα απενεργοποιεί εξ αποστάσεως», πρόσθεσε.

Ο Καντίροφ είπε ότι το όχημα χρησιμοποιήθηκε σε στρατιωτικές επιχειρήσεις και στάλθηκε στην Ουκρανία «όπου τα πήγε θαυμάσια».

 

Ο 47χρονος Καντίροφ στηρίζει άνευ όρων τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και λέει ότι έχει στείλει χιλιάδες στρατιώτες να βοηθήσουν τον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ενέκρινε το ψήφισμα για ανάπτυξη στρατού στη Γάζα – Ο Τραμπ ευχαριστεί και την Ελλάδα
Η Χαμάς από την πλευρά της απέρριψε την ψήφιση από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του σχεδίου ψηφίσματος που υπέβαλαν οι ΗΠΑ για την έγκριση μιας Διεθνούς Δύναμης στη Γάζα
Λήψη από drone δείχνει την καταστροφή σε μία κατοικημένη γειτονιά, στην πόλη της Γάζας
Ο Νετανιάχου καταδίκασε την επίθεση σε παλαιστινιακή κοινότητα στη Δυτική Όχθη: «Είναι μια χούφτα εξτρεμιστές»
Η επίθεση σημειώθηκε αφότου εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιώτες χρησιμοποίησαν μπουλντόζες για να κατεδαφίσουν και να εκκενώσουν το φυλάκιο του εβραϊκού οικισμού Τζουρ Μισγάβι
Λωρίδα της Γάζας