Κόσμος

Ο Μάθιου Πέρι έδειρε τον Τζάστιν Τριντό! [vid]

Ο Μάθιου Πέρι, γνωστός ως Τσάντλερ Μπινγκ από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια», έδειρε τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό!

Τουλάχιστον αυτό δηλώνει ο ίδιος ο Πέρι, που αν και γεννήθηκε στις ΗΠΑ, μεγάλωσε στην Οτάβα. Βέβαια το περιστατικό δεν είναι πρόσφατο, αλλά όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ αυτό συνέβη όταν πήγαιναν στην Ε’ τάξη του δημοτικού και μαζί με έναν άλλο φίλο του είχαν χτυπήσει τον Τζάστιν Τριντό.

«Είναι μία ιστορία για την οποία δεν είμαι υπερήφανος», είπε ο Πέρι και πρόσθεσε ότι «νομίζω ότι ο λόγος ήταν γιατί είχε πρωτεύσει σε κάποιο άθλημα, οπότε πιστεύω ότι ήταν από καθαρή ζήλια». «Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε… δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί», δήλωσε ο 47χρονος ηθοποιός.

Ο Πέρι μετακόμισε στην Οτάβα με την Καναδή μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του. Εκεί η μητέρα του εργάστηκε για το φιλελεύθερο κόμμα και τελικά έγινε εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Πιερ Τριντό, τον πατέρα του Τζάστιν. Στην Οτάβα ο Πέρι, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Τριντό, πήγε στο Rockcliffe Park Public School, ένα δημόσιο σχολείο στο οποίο στέλνουν τα παιδιά τους πολλοί πολιτικοί και διπλωμάτες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Το πανεπιστήμιο μας έστειλε οδηγίες για καταφύγια, όλα είναι προληπτικά προς το παρόν» λέει Έλληνας φοιτητής στη Λευκωσία
«Η ενημέρωση ήταν καθαρά προληπτική και μας τόνισαν να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να απομακρυνόμαστε από τζάμια σε περίπτωση που ηχήσει σειρήνα»
Ο Έλληνας φοιτητής Ιατρικής Νίκος Ανδρουλάκης στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου
Nicole Amor: Η Αμερικανίδα στρατιώτης σκοτώθηκε στο Κουβέιτ από ιρανικό drone λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην οικογένειά της
Ήταν μία από τους 4 Αμερικανούς νεκρούς στρατιώτες που ταυτοποιήθηκαν - Τα ονόματα των άλλων δύο στρατιωτών δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί από το Πεντάγωνο
Η Nicole Amor 5