Κόσμος

Ο Πούτιν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις στη Ρωσία με «ψεύτικους» στρατιώτες – Ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά

Φωτιά έχουν πάρει τελευταία τα ξένα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφανίζεται στη Ρωσία με «ψεύτικους» στρατιώτες στο πλευρό του στις εκδηλώσεις που πάει. Από την άλλη, το ερώτημα που υπάρχει σε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα, είναι το ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά που εμφανίζεται στις εκδηλώσεις και έχει συνέχεια διαφορετικό ρόλο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επιστρατεύει ηθοποιούς, συγγενείς του και υποστηρικτές του, για να παριστάνουν τους στρατιώτες σε προπαγανδιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Κρεμλίνο για να δείξουν ότι η χώρα έχει το πάνω χέρι στον πόλεμο με την Ουκρανία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε με Ρώσους στρατιώτες στην εκδήλωση που έγινε για να ευχηθεί στον λαό της χώρας «καλή χρονιά» την Πρωτοχρονιά. Μάλιστα, το όλο σκηνικό στήθηκε συμβολικά σε τοποθεσία κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Τα ξένα ΜΜΕ αναρωτιούνται αν όντως ήταν αληθινοί στρατιώτες όλοι αυτοί ή fake;

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «BFMTV» και άλλα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι στρατιώτες που ήταν δίπλα στον Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν «ψεύτικοι». Τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία του το Σάββατο (31.12.2022)  στο Ροστόφ – ον – Ντον, στη δυτική Ρωσία, ο πρόεδρος είχε δίπλα του ηθοποιούς, συγγενικά του πρόσωπα και ένθερμους υποστηρικτές του, που ντύθηκαν στρατιώτες .

Ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά

Τα δημοσιεύματα έχουν ως κεντρικό πρόσωπο και μια ξανθιά γυναίκα, η οποία έχει εμφανιστεί πολλές φορές ως στρατιωτίνα σε εκδηλώσεις και ομιλίες του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Λευκορώσος δημοσιογράφος, Ταντέουτς Τζισκάν, ανέφερε στο Twitter ότι, η ξανθιά Ρωσίδα έχει εμφανιστεί και άλλες φορές στο πλευρό του, αλλά σε άλλους ρόλους. Άλλη φορά είναι ντυμένη με στολή του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας, σε άλλη παρίστανε μια πολίτη κατά τη διάρκειας μιας λειτουργίας σε εκκλησία.

XANTHIA POUTIN

Πολλά ξένα ΜΜΕ, αναφέρουν ότι μυστηριώδης ξανθιά γυναίκα είναι η Λαρίσα Σεργκουίνα Καρίσα Μπορίσνοβα. Πρόκειται για μια 57χρονη, που κατάγεται από το Νόβγκοροντ και είναι μέλος του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία». Μάλιστα η φωτογραφία της φαίνεται να υπάρχει και στον στον ιστότοπο της «Δούμας», όπου παρουσιάζεται ως ένα από τα μέλη της.

https://twitter.com/KevinRothrock/status/1609561036608208897?s=20&t=EOphQV1rkKeSlrOah8YUrg

Ο δημοσιογράφος Αλεξάντρ Κοτς ανέφερε ότι η εν λόγω ξανθιά παρουσιάστηκε ως λοχαγός Άννα Σιντορένκο στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάς και πήρε και βραβείο από τα χέρια του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Κατά τον Κοτς η ξανθιά δεν είναι η Άννα Σιντορένκο, αλλά η Λαρίσα Σεργκουίνα και μάλιστα αναφέρει ότι η εν λόγω γυναίκα είχε παρουσιαστεί και ως ιδιοκτήτρια αλιευτικής εταιρείας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του Πούτιν στο Ιλμέν τον Σεπτέμβριο του 2016, όπου ο Πούτιν συνομίλησε με ψαράδες για τα προβλήματά τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης