Κόσμος

Οι υψηλότερες αμοιβές των μουσικών για το 2016

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, το βρετανικό συγκρότημα One Direction και η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ είναι οι μουσικοί με τις υψηλότερες αμοιβές στον κόσμο το 2016, ανακοίνωσε σήμερα το περιοδικό Forbes.

Με τα έσοδά της να ανέρχονται στο ποσό των 170 εκατομμυρίων δολαρίων, από τις περιοδείες της, τους δίσκους, τα διαφημιστικά έσοδα και άλλες πηγές, η 26χρονη Σουίφτ αναδείχθηκε στην καλύτερα αμειβόμενη μουσικό για αυτήν την χρονιά.

Την τραγουδίστρια του “Bad Blood” ακολουθούν οι One Direction, το βρετανοϊρλανδικό συγκρότημα, με απολαβές ύψους 110 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην τρίτη θέση η ερμηνεύτρια του «Hello», η 28χρονη Αντέλ, με απολαβές ύψους 80,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο εισόδημά της έως σήμερα.

Η Μαντόνα βρίσκεται στην τέταρτη θέση συγκεντρώνοντας 76,5 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη, ένα ποσό το οποίο εκτόξευσε τις συνολικές απολαβές κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο ποσό των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων, σύμφωνα με το Forbes.

Στην πρώτη δεκάδα, η Ριάνα με κέρδη ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων, ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Γκαρθ Μπρουκς (70 εκατομμύρια δολάρια), οι βετεράνοι της ροκ, το συγκρότημα AC/DC (με 67,5 εκατομμύρια δολάρια), οι Rolling Stones με 66,5 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί ο DJ Κάλβιν Χάρις με 63 εκατομμύρια δολάρια και ο ράπερ Ντίντι, με 62 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, οι 30 μουσικοί που φιγουράρουν στον κατάλογο κέρδισαν άνω των 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν σε τηλεφωνική επικοινωνία με Τραμπ: «Να σε καλέσω σε 2 λεπτά με τον Ζελένσκι και τους άλλους;» – Δείτε βίντεο
Ένα βίντεο από το ταξίδι του με προορισμό το Κίεβο, ανέβασε ο Γάλλος πρόεδρος, στο οποίο φαίνεται ένα στιγμιότυπο όπου ο Μακρόν συνομιλεί με τον Ντόναλντ Τραμπ στο τηλέφωνο
Ο Εμαννουέλ Μακρόν
«Η Τουρκία έτοιμη να φιλοξενήσει τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία» λέει ο Ερντογάν - Μίλησε με Πούτιν και Μακρόν
Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι έχει ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιρίας για την ειρήνη και ότι μια συνολική κατάπαυση του πυρός θα δημιουργήσει το απαραίτητο περιβάλλον για ειρηνευτικές συνομιλίες
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Βλαντίμιρ Πούτιν 4
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 4