Κόσμος

Οργή για σεξιστική εκπομπή! Πρέπει να ξεχωρίσουν “την έγκυο από την χοντρή” [vid]

Πρόκειται για μια από τις πιο σεξιστικές εκπομπές που έχουν προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση... Αυτός είναι και ο λόγος που το σόου "Neem je zwemspullen mee" (Πάρε μαζί σου το μαγιό σου) έχει προκαλέσει σάλο στην Ολλάνδία.

Αιτία αποτέλεσαν ορισμένα από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, μεταξύ των οποίων το “Χοντρή ή έγκυος”, στο οποίο οι διάσημοι καλεσμένοι κλήθηκαν να αποφασίσουν εάν μια γυναίκα που στεκόταν σε μια περιστρεφόμενη πλατφόρμα ήταν έγκυος ή απλά… υπέρβαρη!

Εμφανώς αμήχανοι, οι δύο άνδρες συζήτησαν μεταξύ τους και τελικά αποφάνθηκαν ότι η ευτραφής γυναίκα ήταν έγκυος, για να διαψευστούν αμέσως μετά από την εκπομπή.

Στη συνέχεια, τη θέση αυτής της γυναίκας, πήρε μια νεαρή με πλούσιο στήθος, το οποίο οι καλεσμένοι έπρεπε να εξετάσουν για να αποφασίσουν εάν είναι αληθινό ή αποτέλεσμα πλαστικής χειρουργικής. Σε αυτήν την ερώτηση, οι διάσημοι προσκεκλημένοι της εκπομπής απάντησαν σωστά.

Μια άλλη ομάδα διασήμων κλήθηκε να αποφασίσει εάν ένας άνδρας που στεκόταν μπροστά τους ήταν… “Πολωνός ή σοβατζής”, ερώτημα στο οποίο αποκρίθηκαν “Μα δεν είναι το ίδιο πράγμα;”.

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: «Απαράδεκτη» η απόφαση του Ιράν να κλείσει τις πόρτες στους επιθεωρητές του Διεθνή Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας
«Η Τεχεράνη είχε τη δυνατότητα να κάνει πίσω και να επιλέξει τον δρόμο της ειρήνης και της ευημερίας», σχολίασε η εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών
Μασούντ Πεζεσκιάν
«Τρέμει» η Ιαπωνία: Σχέδιο πρόληψης για «μεγασεισμό» που σαρώνει την τάφρο Nankai κάθε 100 χρόνια
Η τάφρος Nankai θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες στον πλανήτη, με τον τελευταίο σεισμό τέρας να καταγράφεται το 1946 - Εκτιμώμενος αριθμός θυμάτων που θέλει να μειώσει η Ιαπωνία κατά 80% ανέρχεται στους 298.000
Μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία το 2011