Κόσμος

Θέουτα: Χτύπησαν μέχρι θανάτου μικρό δελφίνι και το περιέφεραν σαν τρόπαιο – Το βίντεο της οργής

Ομάδα μεταναστών το εγκλώβισε, το έβγαλε βίαια από τη θάλασσα και ένα από τα άτομα φέρεται να το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλο, σκοτώνοντάς το, σύμφωνα με την Dailymail
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κύμα οργής έχει προκαλέσει ένα βίντεο που προέρχεται από τη Θέουτα της Ισπανίας και έχει καταγράψει τη θανάτωση ενός μικρού δελφινιού στην παραλία.

Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που παραδόθηκε στις Αρχές της Ισπανίας, και όπως αναμεταδίδει το τοπικό μέσο elfarodeceuta.es, το νεαρό δελφίνι πλησίασε ζωντανό και αποπροσανατολισμένο στην ακτή. Τότε, ομάδα μεταναστών το εγκλώβισε, το έβγαλε βίαια από τη θάλασσα και ένα από τα άτομα φέρεται να το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλο, σκοτώνοντάς το.

Στο βίντεο, φαίνονται εξοργισμένοι πολίτες να πλησιάζουν στο σημείο όπου οι μετανάστες έχουν περικυκλώσει το μικροσκοπικό δελφίνι ενώ ένας από αυτούς φαίνεται να τους προειδοποιεί ότι ήταν παράνομο να το αγγίξουν και να το «φάνε», όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το βίντεο της οργής:


Άλλα πλάνα, τα οποία επικαλείται τόσο η El Faro de Ceuta όσο και η Sun δείχνουν μια άλλη ομάδα μεταναστών να έχουν κυκλώσει το δελφίνι ενώ ένας από αυτούς το σηκώνει πάνω από το κεφάλι του και το περιφέρει ως τρόπαιο.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες με την περιβαλλοντική οργάνωση DAUBMA (Σύλλογος για την Προστασία του Αστικού Πρασίνου, της Βιοποικιλότητας και του Περιβάλλοντος) να προσφεύγει ήδη στην Πολιτοφυλακή (Guardia Civil) και την Εισαγγελία Περιβάλλοντος.

Η DAUBMA ζητά την άμεση ταυτοποίηση των δραστών, τονίζοντας πως πρόκειται για κακουργηματική κακοποίηση προστατευόμενου είδους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με το ταξίδι Γουίτκοφ και Κούσνερ σε Μόσχα και Κίεβο το Σαββατοκύριακο – «Ανησυχούν για την ασφάλειά τους»
Ο απεσταλμένος του Τραμπ Στιβ Γουίτκοφ φέρεται να εξέφρασε ανησυχίες για το ταξίδι στην Ουκρανία, μετά την επίσκεψή του στη Μόσχα - Η Ρωσία δεν επιθυμεί την παρουσία τους στο Κίεβο, λένε πηγές
Γουίτκοφ – Κούσνερ