Κόσμος

Ορκωμοσία Τραμπ: Τι είπε ο Ομπάμα στον Μπους και τον έκανε να γελάσει μέσα στο Καπιτώλιο

«Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό;»

Αποκαλύφθηκε η αιχμηρή ατάκα του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα που έκανε τον Τζορτζ Μπους να βάλει τα γέλια κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Καταχειροκροτούμενος μπήκε ο Μπαράκ Ομπάμα στη Ροτόντα του Καπιτωλίου όπου θα ακολουθούσε η ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και ευχαρίστησε όσους βρίσκονταν εκεί.

«Χαίρομαι που σας βλέπω. Ευχαριστώ», φαίνεται να λέει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς έπαιρνε τη θέση του δίπλα στους άλλους επίσημους προσκεκλημένους και πρώην προέδρους. 

Στην συνέχεια χαμογελάει και πλησιάζει τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο, ο οποίος κάθεται δίπλα στην σύζυγό του Λόρα. Σύμφωνα με ειδικό ανάγνωσης χειλιών που επικαλείται η Daily Mail ο Μπαράκ Ομπάμα είπε στον Τζορτζ Μπους: «Πώς μπορούμε να σταματήσουμε αυτό που συμβαίνει;».

Τότε ο Τζορτζ Μπους έβαλε τα γέλια. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η ερώτηση αφορούσε τα χειροκροτήματα που δέχονταν οι πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ ή την ορκωμοσία του Τραμπ.

SHAWN THEW
SHAWN THEW/Pool via REUTERS
SHAWN THEW
SHAWN THEW/Pool via REUTERS

Τα γέλια της Χίλαρι Κλίντον

Η πρώην πρώτη κυρία και υποψήφια πρόεδρος Χίλαρι Κλίντον λύθηκε στα γέλια όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μετά την ορκωμοσία ότι θα μετονομάσει τον Κόλπο του Μεξικού σε Κόλπο της Αμερικής.

Η ατάκα αυτή του Τραμπ φάνηκε αρκετά αστεία στη Χίλαρι Κλίντον, η οποία έβαλε τα γέλια στο άκουσα της ανακοίνωσης με την αντίδρασή της να καταγράφεται από τον τηλεοπτικό φακό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός σε όλη την Ουκρανία λόγω ρωσικών επιθέσεων - Δύο νεκροί και 11 τραυματίες από πλήγματα της Ρωσίας
Στο χθεσινοβραδινό διάγγελμά του, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προειδοποίησε εναντίον του κινδύνου να εξαπολυθούν «μαζικά πλήγματα» τη νύχτα, επικαλούμενος «τις υπηρεσίες πληροφοριών μας»
Φωτιά σε πολυκατοικία στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όλο και πιο κοντά στην εμπλοκή τους στον πόλεμο κατά του Ιράν
Σκέφτονται μια σκληρότερη στάση μετά από τις συνεχείς επιθέσεις που έχουν διαταράξει τις οικονομίες τους και τον κίνδυνο η Τεχεράνη να έχει την μακροπρόθεσμη επιρροή στα Στενά του Ορμούζ
Καπνοί από επίθεση στη Σαουδική Αραβία