Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Δίκη Πιστόριους: Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος

Δίκη Πιστόριους: Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος

Εικόνες που σοκάρουν από το μπάνιο του σπιτιού του Όσκαρ Πιστόριους, όπου τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου 2013 ο χρυσός Παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του Ρίβα Στέενκαμπ δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο από την αστυνομία της Νότιας Αφρικής την ημέρα που η δικαστής Τοκοζίλε Μασίπα ανακοίνωνε την απόφασή της πως ο Πιστόριους είναι ένοχος αλλά για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κι όχι φόνο εκ προμελέτης ή φόνο β’ βαθμού.

Οι εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος είναι σοκαριστικές.

Μια από αυτές δείχνει το όπλο του φόνου πάνω σε μια πετσέτα, με αίματα στο πάτωμα, ενώ άλλη δείχνει το ματωμένο δάπεδο και το μπαστούνι που χρησιμοποίησε ο Πιστόριους για να σπάσει την πόρτα του μπάνιου, αφού πριν είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τη Στέενκαμπ.

Παρουσιάστηκαν επίσης και φωτογραφίες δείχνουν τον ίδιο τον Πιστόριους με αίματα στα χέρια του και στα προσθετικά του πόδια και τη βερμούδα που φορούσε το μοιραίο βράδυ.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες










ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Πιστόριους: Κατακραυγή για την δικαστή! Ρίχνει στα μαλακά τον παραολυμπιονίκη

Δίκη Πιστόριους: Αθώος για φόνο εκ προμελέτης και φόνο β’ βαθμού – Βρισκόταν σε κίνδυνο όταν πυροβόλησε τη Στέενκαμπ, είπε η δικαστής

Δίκη Πιστόριους: Δεν ήταν φόνος εκ προμελέτης η δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε