Κόσμος

Ουαλία: Μακελειό σε εστιατόριο – Ένας νεκρός και πολλοί σοβαρά τραυματίες

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός και πολλοί άλλοι δίνουν μάχη για την ζωή τους στην Ουαλία όταν ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι άρχισε να επιτίθεται σε κόσμο σε κινέζικο εστιατόριο. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το εστιατόριο έγινε τόπος μακελειού και στο σημείο έχουν φτάσει πάνω από 30 περιπολικά και ασθενοφόρα.

Πολλά από τα θύματα μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε νοσοκομεία.

https://twitter.com/ferozwala/status/1367857163448836101?s=20

Ακούγονταν ουρλιαχτά μέσα από το εστιατόριο

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μέσα από το εστιατόριο Blue Sky που βρίσκεται στο χωριό Ynyswen της Νότιας Ουαλίας ακούγονταν ουρλιαχτά. 

Η περιγραφή ενός κατοίκου της περιοχής σοκάρει: «Ήμουν στο εργαστήριό μου όταν άκουσα σειρήνες περιπολικών. Βγήκα και είδα ένα κοριτσάκι με τις πυτζάμες του να κάθεται στο πεζοδρόμιο και να είναι καλυμμένο στα αίματα».

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρόμπερτ Φίτσο: Ο φιλορώσος Σλοβάκος ηγέτης θα συναντηθεί με τον Πούτιν αλλά δεν θα παραστεί στην παρέλαση της «Ημέρας Νίκης»
Μετά το τετ α τετ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Σλοβακίας θα ταξιδέψει στη Μόσχα για την ρωσική στρατιωτική εκδήλωση
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν (αριστερά) με τον Ρόμπερτ Φίτσο (δεξιά)
Η νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί χρειάζεται θεραπεία για την καρδιά – «Το καθεστώς του Ιράν θέλει να την ξεφορτωθεί», λέει ο αδερφός της
Ο αδερφός της μεταξύ άλλων τονίζει πόσο άσχημα είναι η υγεία της και λέει πως κάθε μέρα ξυπνάει «περιμένοντας το χειρότερο τηλεφώνημα»
Ναργκίς Μοχαμαντί
Λίβανος: Διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ μόνο με παύση του πολέμου, λέει ο πρόεδρος του κοινοβουλίου και σύμμαχος της Χεζμπολάχ
Ο πιο σημαντικός σιίτης πολιτειακός παράγοντας απορρίπτει τις κατ'ιδίαν συναντήσεις του Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον πρόεδρο του Λιβάνου
Ισραηλινά στοιχεία πυροβολικού στον νότιο Λίβανο