Κόσμος

Ούτε ο Μπερλουσκόνι δε συμφωνεί με το δημοψήφισμα!

Δημιουργεί αβεβαιότητες η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Ελλάδας για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελληνική απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το σχέδιο διάσωσης που κατάρτισε η Ευρωπαϊκή Ένωση βαραίνει σημαντικά τις ανταλλαγές”, επισημαίνει ο Σίλβλιο Μπερλουσκόνι.

“Πρόκειται για μία αναπάντεχη επιλογή που δημιουργεί αβεβαιότητες μετά το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και λίγες ημέρες πριν τη σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20) στις Κάννες”, συνεχίζει ο Ιταλός πρωθυπουργός, την ώρα που το χρηματιστήριο του Μιλάνου πέφτει κατά 5,02% εξαιτίας της σημαντικής πτώσης των μετοχών των τραπεζών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στήνουν κάλπες για δημοψήφισμα – Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο πρωθυπουργός – «Πάγωσε» την Ευρώπη η πρωτοβουλία Παπανδρέου

“Παράλογο και επικίνδυνο το δημοψήφισμα” λέει συνεργάτης του Σαρκοζί

Δυσφορία στο Βερολίνο για το δημοψήφισμα

Τα λένε εκτάκτως για το δημοψήφισμα Μέρκελ-Σαρκοζί

 

Κομισιόν: «Δε μας έχει ενημερώσει ο Έλληνας πρωθυπουργός»

Το μοναδικό ευνοικό σχόλιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για τον Παπανδρέου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα