Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παιδόφιλος ικέτευε το θύμα του – “Είμαι πολύ ωραίος για να πάω φυλακή”

Παιδόφιλος ικέτευε το θύμα του – “Είμαι πολύ ωραίος για να πάω φυλακή”

Σε τέσσερα χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 25χρονος Ryan Kirk που επιτέθηκε σεξουαλικά σε 15χρονη. Μιλούσαν 6 μήνες στο facebook.

Ο Ryan Kirk, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, συναντήθηκε με τη 15χρονη. Την πήγε με το αυτοκίνητο σε απομονωμένες τοποθεσίες όπου και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Όταν συνειδητοποίησε πως μίλησε στις αρχές, την παρακαλούσε να μην πει τι είχε συμβεί. Της είπε μάλιστα πως είναι πολύ ωραίος για να πάει φυλακή.

Ο Ryan Kirk αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδί αλλά μετά άλλαξε την υπερασπιστική του γραμμή.

Προσπαθούσε πάνω από 6 μήνες με τη 15χρονη μέχρι που την εξανάγκασε να προβεί σε σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του. Ήταν 22 ετών και γνώριζε πως το κορίτσι ήταν ανήλικο.

“Είμαι πολύ ωραίος για τη φυλακή”

“Προσπάθησε να μετατρέψει τη σχέση τους σε ερωτική. Της είπε πως ήθελε περισσότερα από εκείνη. Εκμεταλλεύτηκε ένα ανήλικο κορίτσι για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του”, τόνισε αστυνομικός της South Yorkshire Police.

“Όταν συνειδητοποίησε πως εμπλέκεται η αστυνομία την παρακαλούσε να μην πει τι έγινε πραγματικά. Της είπε ότι ήταν πολύ όμορφος για να πάει φυλακή. Αφού την καθοδήγησε για το τι να πει στις αρχές, συνέχιζε να την ελέγχει αφότου μίλησε στην αστυνομία”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις