Συμβαίνει τώρα:
Κίνηση στον Κηφισό μετά από τροχαίο στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας στο ρεύμα προς Λαμία
Κόσμος

Πανικός στον αέρα από αναταράξεις σε πτήση – Δέκα τραυματίες! Video

Τρομακτικές στιγμές που τα δευτερόλεπτα μοιάζουν με αιώνα έζησαν σε χιλιάδες πόδια από το έδαφος οι επιβάτες στην πτήση Κόσοβο - Ελβετία της εταιρείας ALK Airlines.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αναταράξεις κράτησαν μόνο πέντε λεπτά, αλλά ήταν αρκετά σφοδρές για να προκληθεί πανικός στην καμπίνα του αεροσκάφους, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ανάρτησαν επιβάτες της εταιρείας ALK Airlines.

Το βίντεο μέσα από την πτήση, που είχε απογειωθεί από την Πρίστινα με προορισμό τη Βασιλεία, ξεκινά με τους επιβάτες να είναι ήδη τρομοκρατημένοι.

Ξαφνικά το αεροπλάνο ταρακουνιέται τόσο βίαια ώστε μια από τις αεροσυνοδούς – που βρισκόταν στον διάδρομο με το τρόλεϊ γεμάτο νερά, καφέδες και αναψυκτικά – κυριολεκτικά να “απογειώνεται”.

Σύμφωνα με μία επιβάτιδα που κατέγραψε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, από τις αναταράξεις ξεκόλλησαν καθίσματα, έσπασαν ζώνες ασφαλείας, ενώ ορισμένοι επιβάτες τραυματίστηκαν.

“Οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν. Μια αεροσυνοδός χτύπησε στο ταβάνι. Φλιτζάνια άρχισαν να πετάνε δεξιά – αριστερά και ορισμένοι κάηκαν από το καυτό νερό” περιέγραψε η Μπάσα σε ελβετική ιστοσελίδα.

Ένας από τους συνολικά δέκα τραυματίες ήταν, μάλιστα, ο σύζυγός της – ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα.

Δείτε σχετικό video από το εσωτερικό του αεροσκάφους:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο «μπλόκο» στον Τραμπ: Δικαστήριο απαγόρευσε να μπει το όνομά του στο Κέντρο Κένεντι
Ομοσπονδιακός δικαστής έκρινε ότι απαιτείται η έγκριση του Κογκρέσου για την τοποθέτηση επιγραφών - Είχε ήδη διατάξει να αφαιρεθεί το όνομα του Αμερικανού προέδρου από την πρόσοψη
FILE - A woman walks outside The John F. Kennedy Memorial Center for the Performing Arts, Feb. 2, 2026 in Washington.
Νέες απειλές του Ομέρ Τσελίκ για Αιγαίο, Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο – Βολές και κατά ΗΠΑ για άρση εμπάργκο στη Λευκωσία
«Η Τουρκία έχει επίγνωση της δύναμής της τόσο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσο και στο πεδίο» τονίζει ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν
Ομέρ Τσελίκ