Κόσμος

Πάπας Φραγκίσκος: Λουλούδια στην Παναγιά στα χρώματα της ελληνικής σημαίας

Την εκκλησία Santa Maria Maggiore (Aγία Μαρία η Μεγίστη) της Ρώμης επισκέφθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (13.04.2016) ο πάπας Φραγκίσκος, για να προσευχηθεί υπέρ της επιτυχίας του ταξιδιού του στη Λέσβο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ποντίφικας προσευχήθηκε κάτω από την εικόνα της Παρθένου Salus populi romani (Σωτηρία του ρωμαϊκού λαού), ζητώντας από την Παναγία να τον προστατέψει. Σύμφωνα με την παράδοση, την εικόνα ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς.

Όπως γνωστοποίησε το γραφείο τύπου του Βατικανού, ο πάπας προσέφερε στην Παρθένο τριαντάφυλλα με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, άσπρα και γαλάζια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Οι διαπραγματεύσεις με το Ιράν εξελίσσονται ομαλά – Οι χώρες της Μέσης Ανατολής να ενταχθούν στις Συμφωνίες του Αβραάμ
Πρόσθεσε επίσης ότι οι συμφωνίες θα είναι ένα «έγγραφο που θα τυγχάνει σεβασμού όσο κανένα άλλο που έχει υπογραφεί ποτέ, οπουδήποτε στον κόσμο»
Ο Ντόναλντ Τραμπ