Κόσμος

Παραληρεί ο εμπνευστής της “Γαλάζιας Πατρίδας”: Ο σεισμός αποδεικνύει ότι η Σάμος ανήκει στην υφαλοκρηπίδα μας

Σε νέες απίστευτες, παραληρηματικές δηλώσεις προχώρησε ο εμπνευστής της “Γαλάζιας Πατρίδας” και του τουρκολιβυκού μνημονίου, Αμιράλ Τζιχάτ Γιαϊτζί.

Αναφερόμενος στον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ, που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (30.10.2020), υποστήριξε προκλητικά ότι “αυτός ο οδυνηρός σεισμός στη «Θάλασσα των Νήσων» επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι ελληνικά νησιά όπως η Σάμος, που βρίσκονται κοντά στις τουρκικές ακτές, ανήκουν στην τουρκική υφαλοκρηπίδα. Απόδειξη πως η ηπειρωτική Ελλάδα δεν επηρεάστηκε από τον σεισμό, απεναντίας η Σμύρνη, η 3η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, υπέστη σοβαρές ζημιές”.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια, αποτελούν “φυσική προέκταση της υφαλοκρηπίδας της ηπειρωτικής χώρας”.

Πηγή: aydinik

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ενέκρινε το ψήφισμα για ανάπτυξη δύναμης στη Γάζα – Ο Τραμπ ευχαριστεί και την Ελλάδα
Η Χαμάς από την πλευρά της απέρριψε την ψήφιση από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του σχεδίου ψηφίσματος που υπέβαλαν οι ΗΠΑ για την έγκριση μιας Διεθνούς Δύναμης στη Γάζα
Λήψη από drone δείχνει την καταστροφή σε μία κατοικημένη γειτονιά, στην πόλη της Γάζας
Ο Νετανιάχου καταδίκασε την επίθεση σε παλαιστινιακή κοινότητα στη Δυτική Όχθη: «Είναι μια χούφτα εξτρεμιστές»
Η επίθεση σημειώθηκε αφότου εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιώτες χρησιμοποίησαν μπουλντόζες για να κατεδαφίσουν και να εκκενώσουν το φυλάκιο του εβραϊκού οικισμού Τζουρ Μισγάβι
Λωρίδα της Γάζας