Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το… “παράπονο” του Ντόναλντ Τραμπ: Μόνο το “αποστολή εξετελέσθη” είχατε να κοροϊδέψετε

Συρία

Με τα ΜΜΕ τα έβαλε ξανά ο Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί; Γιατί τον… “περιποιήθηκαν” για την πανηγυρική φράση “αποστολή εξετελέσθη” όσον αφορά στη επέμβαση στη Συρία.

Και επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει μάθει να αφήνει… τίποτα να “πέφτει” κάτω, έσπευσε να “κράξει” μέσω twitter όσους τον… “έκραξαν”. Και «απείλησε» ότι η φράση, θα την ξαναχρησιμοποιήσει. Και μάλιστα συχνά.

Τη φράση “αποστολή εξετελέσθη” είχε χρησιμοποιήσει και ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ το 2003. Και από τότε τον… στοίχειωνε πολιτικά ως το τέλος της θητείας του. Αλλά αυτά δεν ενδιαφέρουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το tweet του Τραμπ

Και όχι μόνο δεν τον ενδιαφέρουν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θέλησε να ενημερώσει πως η φράση “αποστολή εξετελέση” πολύ του αρέσει. Και θα τη χρησιμοποιεί συχνά γιατί είναι πολύ στρατιωτικός όρος.

«Η επιδρομή στη Συρία εκτελέστηκε τόσο άψογα, με τέτοια ακρίβεια, που ο μόνος τρόπος με τον οποίο τα Fake News ΜΜΕ μπορούσαν να τη μειώσουν ήταν με τη χρήση, από εμένα, του όρου “Αποστολή Εξετελέσθη”. Ήξερα ότι θα το εκμεταλλεύονταν αλλά το αισθάνθηκα τόσο εξαιρετικό στρατιωτικό όρο, που θα έπρεπε να “επιστρέψει”. Θα το χρησιμοποιώ συχνά!”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις