Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Περαστικός στο Νότινγκ Χιλ έπεσε πάνω στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Περαστικός στο Νότινγκ Χιλ έπεσε πάνω στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Μετά από μια κουραστική εβδομάδα η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να επισκεφθεί την ξαδέρφη της στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ, καθώς έχει γενέθλια. Τεράστια η έκπληξη ενός περαστικού.

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από τις δραστηριότητές της. Βρέθηκε στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο για τα γενέθλια της ξαδέρφης της.

Μετά την συνάντησή της με τον Ντόναλντ Τραμπ και την παρουσία της στο Πόρτσμουθ για την τελετή επετείου από την απόβαση στην Νορμανδία η βασίλισσα αποφάσισε να… ξεκουραστεί στο μοντέρνο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου προκαλώντας την έκπληξη όλων, και ιδιαίτερα ενός περαστικού. 

Φορώντας ένα πράσινο φόρεμα η βασίλισσα Ελισάβετ εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της ξαδέρφης της Ελίζαμπεθ Άνσον που κλείνει τα 78 της χρόνια.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα την Αυτού Μεγαλειότητα στην γειτονιά μου», λέει ένας περαστικός γεμάτος έκπληξη μιλώντας στην Dailymail, για να συμπληρώσει. «Με κοίταξε και μου έδωσε ένα φιλικό χαμόγελο. Ένιωσα σαν να ήταν ταινία, όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά σου η βασίλισσα και σου δίνει μια ζεστή ματιά.  Η ασφάλειά της μου είπε να πάω ένα βήμα πίσω».

Η περιοχή έγινε διάσημη από τη ρομαντική ταινία «Notting Hill» με πρωταγωνιστές τον Χιου Γκραντ και την Τζούλια Ρόμπερς.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις