Κόσμος

Πέθανε η τραγουδίστρια της θρυλικής επιτυχία La Lambada! [vid]

H Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Λοάλουα Μπράις Βιέιρα, η ερμηνεύτρια της διεθνούς επιτυχίας La Lambada, εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στο Σακερέμα, στις ακτές της περιοχής του Ρίο ντε Ζανέιρο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια πηγή της αστυνομίας.

“Ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό” ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αστυνομικός της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η σορός της τραγουδίστριας εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της που είχε πυρποληθεί, σε κοντινή απόσταση από την οικία της, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Η παρουσία δύο ένοπλων ανδρών επισημάνθηκε κοντά στην οικία της τραγουδίστριας τη νύχτα, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, που επικαλέστηκε “προκαταρκτικά στοιχεία” της χωροφυλακής. Όμως είναι πολύ πρόωρο να συνδεθούν επίσημα με τον θάνατο, σύμφωνα με τους ερευνητές που επικαλέστηκε το G1.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της νύχτας προκειμένου να παρέμβει σε μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην οικία της τραγουδίστριας.

Σύντομα υπήρξε ένα δεύτερο τηλεφώνημα βάσει του οποίου σε κοντινή απόσταση από την κατοικία της τραγουδίστριας, ένα όχημα είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Στο εσωτερικό του οχήματος ιδιοκτησίας της ερμηνεύτριας εντοπίστηκε η σορός της. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Η Λοάλουα Μπράις Βιέιρα γεύτηκε την επιτυχία το 1989, καθώς ερμήνευσε με το συγκρότημα Kaoma το τραγούδι “Chorando se foi”, γνωστό παγκοσμίως με τον τίτλο “La Lambada”. Απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών.

Και για όσους δεν θυμούνται το τραγούδι:

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Θα συμβεί απόψε» λέει ο Τραμπ – Με ανθρώπινες αλυσίδες σε εργοστάσια ηλεκτρικής ενέργειας, απαντά το Ιράν
Ανθρώπινες αλυσίδες έχουν σχηματιστεί στην White Bridge, καθώς και στο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας του Καζερούν, ανάμεσα στο πλήθος είναι επίσης γυναίκες καθώς και παιδιά
Ιράν
11
Δύο αδέρφια ανάμεσα στους τρεις δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο προξενείο του Ισραήλ στην Τουρκία
Σε δήλωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, ο ένοπλος που εξουδετερώθηκε φέρεται να είχε σχέσεις με το «Ισλαμικό Κράτος», αν και καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση
Κωνσταντινούπολη
«Κόκκινος συναγερμός» στην Τουρκία μετά την τρομοκρατική επίθεση με έναν νεκρό και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Ήθελαν να εισβάλλουν και να σπείρουν τον θάνατο
Είναι η πιο σοβαρή τρομοκρατική επίθεση που έχει γίνει από την αρχή του πολέμου - Η αντίδραση του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών
πυροβολισμοί
Ο Τραμπ απειλεί με αφανισμό το Ιράν: Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε, δεν θέλω αλλά μάλλον θα συμβεί
Δραματικό τελεσίγραφο ή ακόμη ένα παραλήρημα ενός προέδρου που έχει εγκλωβιστεί σε έναν πόλεμο που ποτέ δεν ήθελε; Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί τους Ιρανούς με αφανισμό, ανακαλύπτει ένα νέο καθεστώς και αναφωνεί: "Ο Θεός να ευλογεί τον σπουδαίο λαό του Ιράν"...
Ντόναλντ Τραμπ 79
Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός
Δύο αστυνομικοί και δύο δράστες έχουν τραυματιστεί στο σημείο των πυροβολισμών - Οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον του φυλακίου που ήταν έξω από το προξενείο του Ισραήλ
Τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη
11