Η… άκρως γκουρμέ ομελέτα σερβίρεται στο ξενοδοχείο “Parker Meridien”. Φτιάχεται από έξι αυγά, 10 ουγγιές χαβιάρι Σεβρούγκα, έναν αστακό, κρέμα γάλακτος, πράσο και σως αστακού. Σερβίρεται πάνω σε πατάτες Yukon.
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»