Κόσμος

Πλημμύρες χωρίς προηγούμενο στο Λονδίνο – Δρόμοι ποτάμια

Μπορεί στο Λονδίνο να είναι το φυσιολογικό να βρέχει αλλά αυτό που έζησαν χθες οι κάτοικοι της βρετανικής πρωτεύουσας ήταν κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα.

Τα βρετανικά ΜΜΕ μιλούν για «βιβλικές πλημμύρες» και όχι άδικα αφού το νερό ήταν τόσο πολύ που οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, τα τρένα παρέλυσαν σπίτια πλημμύρισαν και μέχρι και ένας τύπος με τζετ σκι βγήκε στους δρόμους στο περίφημο Πορτομπέλο.

Μια από τις ωραιότερες περιοχές του Λονδίνου και τις πιο ακριβές, το Νότινγκ Χιλ ήταν αγνώριστο από τα νερά με την βροχή να πέφτει ακατάπαυστα επί 90 ολόκληρα λεπτά.

Στο βόρειο Λονδίνο κόσμος έτρεχε να προστατευτεί όπως όπως από την βροχή.  

Σε άλλες περιοχές όπως το Τσέλσι έκλεισε το μετρό αφού οι συρμοί σχεδόν κολυμπούσαν. 

Τα τηλεφωνήματα στην Πυροσβεστική ξεπέρασαν τα 1.000 για πλημμυρισμένα σπίτια και μάλιστα απήθυναν έκκληση στον κόσμο στους πολίτες να μην καλούν αν δεν είναι πραγματικά επείγον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ για τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: «Πρόκειται για τραγωδία – αποτέλεσμα εχθρικής αντίστασης Δημοκρατικών»
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ, «δεν θέλει να βλέπει ανθρώπους να σκοτώνονται στους δρόμους, αλλά απαιτεί το τέλος της αντίστασης και του χάους»
Στέλεχος του Γραφείου Ποινικής Σύλληψης (BCA) επιμελείται το σημείο όπου ο Alex Pretti, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς ομοσπονδιακών υπαλλήλων της υπηρεσίας μετανάστευσης που προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ενώ άνθρωποι συγκεντρώνονται σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο, στο Μινεάπολις