Κόσμος

Πλοίο γκρέμισε γέφυρα στη Βραζιλία! 200 μέτρα κατέληξαν στον ποταμό! – video

Ένα πλοίο έπεσε πάνω σε μια γέφυρα στην Πολιτεία Παρά στη Βραζιλία με ένα κομάτι της 200 μέτρων να καταλήγει στον ποταμό Μότζου.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας δυο μικρά οχήματα έπεσαν στο νερό όταν το πλοίο γκρέμισε τη γέφυρα, αφού συγκρούστηκε με ένα από τους πυλώνες της.

Δύτες πραγματοποιούν έρευνα στο ποτάμι για να δουν αν υπάρχουν θύματα από την γέφυρα ενώ τα πέντε μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ο κυβερνήτης της πολιτείας Παρά, ο Έλντερ Μπαρμπάλιο, την κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά το ατύχημα. «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας είναι να αναζητήσουμε τυχόν θύματα και να προσφέρουμε πλήρη στήριξη στις οικογένειές τους», τόνισε.

Ο Μπαρμπάλιο ανήρτησε στο Twitter βίντεο από την κατάρρευση της γέφυρας μήκους 860 μέτρων, η οποία βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί σε ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Βραζιλίας, το Μπελέμ.

Οι αρχές εργάζονται για την απομάκρυνση των συντριμμιών από το ποτάμι, ενώ έχουν ναυλωθεί πλοία για να μεταφέρουν τους πολίτες από τη μία όχθη του ποταμού στην άλλη μέχρι να επισκευαστεί η γέφυρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση CNN: Η θερμή υποδοχή του Πούτιν στην Κίνα στέλνει σαφές μήνυμα στην Ευρώπη για την ασφάλειά της
Η στήριξη της Ρωσίας από Κίνα, Ινδία, Ιράν και Βόρεια Κορέα αποκαλύπτει μια μεταβαλλόμενη παγκόσμια τάξη και φέρνει την Ευρώπη αντιμέτωπη με προκλήσεις στην ασφάλεια και τη στρατηγική της
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στο ίδιο αμάξι στο Πεκίνο 2
Νέες εκκλήσεις οικογενειών για την επιστροφή των ομήρων στο Ισραήλ - Πίεση κατά Νετανιάχου να συνάψει συμφωνία με τη Χαμάς
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου, οι συγγενείς των αιχμαλώτων καλούν την ισραηλινή κυβέρνηση και τους διεθνείς μεσολαβητές να αρπάξουν την ευκαιρία για την απελευθέρωσή τους
Διαδήλωση στο Ισραήλ για το τέλος του πολέμου στη Γάζα και την απελευθέρωση των ομήρων