Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Οδησσό από το Σάββατο ως τη Δευτέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Οδησσό, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Δευτέρας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, λόγω της «απειλής» πυραυλικής επίθεσης στην πόλη αυτή, στη Μαύρη Θάλασσα.

Μετά τον βομβαρδισμό του σιδηροδρομικού σταθμού του Κραματόρσκ, «πλανάται η απειλή πυραυλικής επίθεσης στην Οδησσό, στις 10 Απριλίου 2022» ανακοίνωσε η τοπική στρατιωτική διοίκηση. «Για αυτό επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας στην Οδησσό και την περιφέρειά της από τις 21.00 της 9ης Απριλίου μέχρι τις 6.00 της 11ης Απριλίου 2022», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Καταγγελίες από την αντιπολίτευση για «παράνομη προπαγάνδα» με κυβερνητικά χρήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων αμερικανικού ποδοσφαίρου
US President Donald Trump gestures during a meeting with Britain's Prime Minister Andy Burnham on the sidelines of the 81st United Nations General Assembly in New York City, US, September 22, 2026.