Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι ζήτησαν από στρατιώτες να παραδοθούν, αρνήθηκαν, και τους «γάζωσαν»

Τα όσα γίνονται στην Ουκρανία έχουν «παγώσει» όλο τον πλανήτη, με τη Ρωσία να χτυπά ανελέητα και τις αναφορές για νεκρούς να έρχονται η μία μετά την άλλη.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που έχει ανέβει στο twitter, από ένα φυλάκιο σε ένα νησάκι απέναντι από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Το νησάκι προσέγγισε Ρωσικό πολεμικό πλοίο πάνοπλο, και ζήτησε από τους στρατιώτες να παραδοθούν, αλλιώς θα χτυπηθούν.

Οι στρατιώτες απάντησαν στο πλοίο με ένα «άντε γ@@@τε», και η συνέχεια ήταν τραγική. Το ρωσικό πλοίο τους «γάζωσε» και οι 13 στρατιώτες του φυλακίου σκοτώθηκαν.

Μέχρι στιγμής αναφέρονται 137 Ουκρανοί νεκροί από την Ρωσική εισβολή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy
Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Η στρατηγική και οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου
Παρά την επιθετική ρητορική, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην τακτική της αναμονής και αναφέρει συχνά πυκνά πως το θέμα μπορεί να λυθεί με διπλωματία.
Ντόναλντ Τραμπ 1